Някой от вас бил ли е скоро по Равда/Слънчев бряг/Несебър/Св.Влас/Елените ?Къде там място за палатки?!?А и точно в сезона - къде такова заведение, което да ни събере?!?Калиакра или Тюленово не е зле според мен.
Равда/Слънчев бряг/Несебър/Св.Влас/Елените Това е ад в разгара на сезона , смятам че за срещата ни трябва по-спокойно местенце
Гласувах за Юни.За събора съм навит да е на някоя сочна (достатъчно голяма да ни събере) ливада със зеленина,скара,бира и нещо друго :DПо възможност не по-далече от 200 км. от София Поздрави!
Готово там сме,ама нека да е на Каварна,4е джулаи монинга ще е пълен 30.06.2009 вси4ки от цяла БЪЛГАРИЯ на плажа с бири и мезелъци.Ама това е само мое мнение които искат да пишат за там ДО СКОРО
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Гласувах за Юни.За събора съм навит да е на някоя сочна (достатъчно голяма да ни събере) ливада със зеленина,скара,бира и нещо друго :DПо възможност не по-далече от 200 км. от София Поздрави!
Съжалявам колега но не се сдържах това не по-далеч от 200км. лимита на колата ли е или .....
Колега, трябват конкретни предложения, за които в последствие се гласува!
Имам скромно предложение : Защо не се направи анкета за това дали да е в централна България или в морската част ? Като се избере къде да е , да се направи анкета с възможните дестинаций П.П - 100% За да е след 15 Юли и да е на палатки ( Имам кандидатстудентски изпит в ТУ а много искам да дойда на срещата ) , но все пак каквото реши булшинството
Имам скромно предложение : Защо не се направи анкета за това дали да е в централна България или в морската част ? Като се избере къде да е , да се направи анкета с възможните дестинаций П.П - 100% За да е след 15 Юли и да е на палатки ( Имам кандидатстудентски изпит в ТУ а много искам да дойда на срещата ) , но все пак каквото реши булшинството
колега ти си човека.. пускай тема
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
според мен дологоре срещата трябва да е някаде в центара на държавата за да може на всеки да му е ем близко и по джоба все пак така че е търново според мен е добре :D
според мен дологоре срещата трябва да е някаде в центара на държавата за да може на всеки да му е ем близко и по джоба все пак така че е търново според мен е добре :D
Май на теб ти идва най-близко :D Лично за мен няма проблеми пътя , защото се надявам ,че ще пътуваме всички примерно от Пловдив до съответния град.
колега ти си човека.. пускай тема
Колега ама ти сериозно ли ? Това многоточие ме притеснява
Коментар