Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лятна среща на форума - кога и къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги ЮНИ месец е перфектен за такива културни,алкохолни масови мероприятия !!!А Хисаря и СОПОТ са доста добри местенца за по мащабно събиране !!!А м/у другото някой ако е ходил в Сопот в подножието на Стара Планина близост до лифта има заведения поляни и голям паркинг за колите ,но това е просто предложение !!! :D

Коментар

Въпреки, че все още не мога да планирам и няма да гласувам щото да не стане като последния път... обаче за мен перфектният вариант е... море, палатка и JULY MORNING

Коментар

и аз съм за ЮНИ,а пък през юли и другите месеци всички заминават за морето !а колегата който споменава за СОПОТ там е много яко :D :D :D ако е за там гласувам с 2 ръце

Коментар

Аз съм за юли месец, няма да се конкретизирам. За мястото, не мога да дам конкретно предложение, но по принцип ми се ще да е нещо из гори и поляни, балкани :D и на палатки :D Все пак като се реши кога и къде, ще го мисля, много ще зависи от моментното финансово състояние, иначе ми се идва, даже ще дръпна още някои фиатаджия с мен. Ще ми е за сефте, като не броя миналата година като бях с приятел на vw събор Айде поздрави на всички и дано стане работата :P ..... и по-малко криза на всички желая

Коментар

Идеята за палатките е добра,само трябва да се реши единодушно- кога и къде?
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

Коментар

Да се пусне и анкета примерно с три предложения на морето и три на балкан , за да може едновремено да се конкретизира и местото на лятната среща. Този път и аз ще участвам време беше отдавна да влеза в отбора Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Сега като гледам снимките ви завиждам благородно
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Не знам за Вас как са нещата, но аз трябва да си избера - или море или лятна среща ... и ще завиждам аз - благородно на всички онези, които ще могат да си ги позволят като две отделни пътешествия. Все още не разбирам какво пречат отпуските на срещите ... но както и да е.
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

гласувам за септември,макар да нямам конкретен довод,когато и да го решите е почти все тая...значение обаче има мястото,защото ако е да речем някъде из родопите не мога да ида до там,прдложения които четох,за Сливен или някъде по морето ми допадат.трявна е чудесен вариант,но има една подробност,не знам там къде ще се установим...инък има много подходящи варианти по морето,не говоря за големите курорти,а за нещо малко семпло,където ще може да разпънем палатки например къмпинзите край камчия :D
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

нещо тая тема закъса!!!!!!!!!!
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

paralesa написа:
                        защото ако е да речем някъде из родопите не мога да ида до там,прдложения които четох,за Сливен или някъде по морето ми допадат...
                        Колега, стана ми интересно, що не можеш да идеш до Родопите? Мислиш че морето ти е по-близо ли?Само информативно - Велико Търново - Смолян е 270 км, Велико Търново - Созопол - 270.Друг е въпроса, че последната среща беше в Родопите (Цигов Чарк) и сега следва морето Аз нямам претенции, но ако ще сме на палатки - Джулай морнинг е добро решение. 30.06/01.07, някъде на брега...

Коментар

...

Гласувах за септември, макар че всеки месец има своите плюсове и минуси...Относно мястото - морето не ми се струва толкова добра идея, защото лятото всички се изсипват там (въпреки кризата или напук на нея). Педпочитанията ми са за някое по-централно разположено място, за да бъдат всички сравнително равнопоставено отдалечени)) Бих могъл да проверя какво е положението в Лесидрен - филмовата резиденция или едни много приятни(поне така ги помня) бунгала, разположени край реката извън селото... За рибарите - наблизо е язовир Сопот... Намира се близо до Тетевен.
                          Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                          Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Коментар

аз съм за август а мястото неми е проблем,гЪзта е 70 ст
                              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Много искам да дойда и ще направя всичко по силите си (работата ми е проблема) затова няма да гласувам, но пък ще следя темата и в точния момент ще се съобразя с избрания месец и място и ще се дотътря с моя бияч! Знам, че ще изберете хубаво място, така че ви имам пълно доверие ! Успех!
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X