Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лятна среща на форума - кога и къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Някой от вас бил ли е скоро по Равда/Слънчев бряг/Несебър/Св.Влас/Елените ?Къде там място за палатки?!?А и точно в сезона - къде такова заведение, което да ни събере?!?Калиакра или Тюленово не е зле според мен.
    Равда/Слънчев бряг/Несебър/Св.Влас/Елените Това е ад в разгара на сезона , смятам че за срещата ни трябва по-спокойно местенце
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

На с.Ахелой в един комплекс "Лозана" има място за палатки. Има и бунгала, но не са в прекрасно състояние.

Коментар

Искам някъде,където не съм ходилааааааааа!!Ай ша ви са незнай! Ако може и печатчета да има...
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          Искам някъде,където не съм ходилааааааааа!!Ай ша ви са незнай! Ако може и печатчета да има...
          предложения?
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Гласувах за Юни.За събора съм навит да е на някоя сочна (достатъчно голяма да ни събере) ливада със зеленина,скара,бира и нещо друго :DПо възможност не по-далече от 200 км. от София Поздрави!
            Tipo 1.4 i.e. 71 hP (слаба купешка ракия)

ИВО

Коментар

Готово там сме,ама нека да е на Каварна,4е джулаи монинга ще е пълен 30.06.2009 вси4ки от цяла БЪЛГАРИЯ на плажа с бири и мезелъци.Ама това е само мое мнение които искат да пишат за там ДО СКОРО
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

halfata написа:
                Гласувах за Юни.За събора съм навит да е на някоя сочна (достатъчно голяма да ни събере) ливада със зеленина,скара,бира и нещо друго :DПо възможност не по-далече от 200 км. от София Поздрави!
                Съжалявам колега но не се сдържах това не по-далеч от 200км. лимита на колата ли е или .....
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

halfata написа:
                  Колега, трябват конкретни предложения, за които в последствие се гласува!

Коментар

Имам скромно предложение : Защо не се направи анкета за това дали да е в централна България или в морската част ? Като се избере къде да е , да се направи анкета с възможните дестинаций П.П - 100% За да е след 15 Юли и да е на палатки ( Имам кандидатстудентски изпит в ТУ а много искам да дойда на срещата ) , но все пак каквото реши булшинството

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                      Имам скромно предложение : Защо не се направи анкета за това дали да е в централна България или в морската част ? Като се избере къде да е , да се направи анкета с възможните дестинаций П.П - 100% За да е след 15 Юли и да е на палатки ( Имам кандидатстудентски изпит в ТУ а много искам да дойда на срещата ) , но все пак каквото реши булшинството
                      колега ти си човека.. пускай тема
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

И аз имам юни месец някой друг изпит... отбележете го това :D Иначе казвате дата и ще си покаже :D
                        Grande Punto 1.3 75 hp
                        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

според мен дологоре срещата трябва да е някаде в центара на държавата за да може на всеки да му е ем близко и по джоба все пак така че е търново според мен е добре :D
                          uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

chapat написа:
                            според мен дологоре срещата трябва да е някаде в центара на държавата за да може на всеки да му е ем близко и по джоба все пак така че е търново според мен е добре :D
                            Май на теб ти идва най-близко :D Лично за мен няма проблеми пътя , защото се надявам ,че ще пътуваме всички примерно от Пловдив до съответния град.
                            Grande Punto 1.3 75 hp
                            Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

reter написа:
                              Irka_fihi написа:
                              предложения?
                              Ами аз имам пост по-горе с предложения и те са от тези,които другите са дали.Тюленово,Калиакра,Камен бряг
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

reter написа:
                                Jivko Georgiev написа:
                                колега ти си човека.. пускай тема
                                Колега ама ти сериозно ли ? Това многоточие ме притеснява

Коментар

Working...
                                X