Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятна среща на форума - кога и къде?
Collapse
X
-
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
halfata написа:Гласувах за Юни.За събора съм навит да е на някоя сочна (достатъчно голяма да ни събере) ливада със зеленина,скара,бира и нещо друго :DПо възможност не по-далече от 200 км. от София Поздрави!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Имам скромно предложение : Защо не се направи анкета за това дали да е в централна България или в морската част ? Като се избере къде да е , да се направи анкета с възможните дестинаций П.П - 100% За да е след 15 Юли и да е на палатки ( Имам кандидатстудентски изпит в ТУ а много искам да дойда на срещата ) , но все пак каквото реши булшинството
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Имам скромно предложение : Защо не се направи анкета за това дали да е в централна България или в морската част ? Като се избере къде да е , да се направи анкета с възможните дестинаций П.П - 100% За да е след 15 Юли и да е на палатки ( Имам кандидатстудентски изпит в ТУ а много искам да дойда на срещата ) , но все пак каквото реши булшинствотоFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
chapat написа:според мен дологоре срещата трябва да е някаде в центара на държавата за да може на всеки да му е ем близко и по джоба все пак така че е търново според мен е добре :DGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
reter написа:Irka_fihi написа:Искам някъде,където не съм ходилааааааааа!!Ай ша ви са незнай! Ако може и печатчета да има..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
reter написа:Jivko Georgiev написа:Имам скромно предложение : Защо не се направи анкета за това дали да е в централна България или в морската част ? Като се избере къде да е , да се направи анкета с възможните дестинаций П.П - 100% За да е след 15 Юли и да е на палатки ( Имам кандидатстудентски изпит в ТУ а много искам да дойда на срещата ) , но все пак каквото реши булшинството
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар