И тъй - конкретните предложения за дестинациите до тук в съвсем суров вид! Копирал съм ги от постовете на колегите!СливенХисаряТрявнаАприлциСтарозагорските минерални баниГърция - ТасосГърция - КритСилистарКаварнаКалиакраТюленовоКрапецЕленския балканКамен БрягСлънчев бряг / НесебърСопоткъмпинзите край камчияЛесидрен - филмовата резиденцияязовир Сопот, близо до ТетевенСега е момента за още КОНКРЕТНИ предложения! Само да напомня, че до крайния срок на анкетата за избор на месец за срещата остават още 10 дни!
Аз гласувах за юни.. вижда ми се най- приемливо.. лято е ... не е като септември.. и колегите не са се разлетяли още по морета и планини! Според мен тогава ще се саберем най-много хора! Само кажете къде!!!!! :P
Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Според мен вариантите за Гърция не са много добри ,понеже не всеки може да си позволи излизане от България...Ако е в рамките на България мисля ,че ще дойдат повече хора ,това е лично мое мнение ...Ако е някъде по нашата държава ще дойда ,но ако е в Гърция ми е невъзможно просто...За мен най-удачен е варианта да е някъде по морето ,лято ,пясък ,моникини...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
За месец гласувах , като място за провеждане на срещата Калиакра :D Това е местото което избрах по нареждане на жената Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 но като се позамислих не е лош вариант . Мятаме се на рейса(Мареата) и сме там
За Еленския Балкан - ето снимките от мястото, където беше Ланча срещата - http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...плексът събира около 60 човека - може би това е недостатъкът му, с оглед хората, които бяха на Цигов чарк (броя им).Вчера в Сливен на пистата имаше кръг от републиканското първенство по драг. Там е подходящо за голямо събиране на автомобили, хотели в Сливен бол.Въпреки това смятам, че по морето ще е най-удачно
Moрето,морето...!!! За Гърция и аз мисля,че доста хора не могат да си го позволят,вкл. и ние.Умрем за палатки,ама не знам колко удачно ще е за нас, предвид,че ще сме с бебе на 3-4 месеца...Иначе не сме ходили нито на Калиакра,нито на Тюленово,нито на Камен бряг,така че с удоволствие бих отишла.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Мисля,че най удачният вариат ще бъде ако е някъде край нашето черноморие , а пък е и по-разнообразно и интересно така.Това е лично мое мнение.А като за място от гореизброените бих предложил - Калиакра или някъде по крайбрежието на Сл.бряг/Несебър/,има много хубави места за къмпинг.
Някой от вас бил ли е скоро по Равда/Слънчев бряг/Несебър/Св.Влас/Елените ?Къде там място за палатки?!?А и точно в сезона - къде такова заведение, което да ни събере?!?Калиакра или Тюленово не е зле според мен.
Коментар