Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лятна среща на форума - кога и къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Според мен срещата трябва да е или края на юни или началото на юли. След това веки излиза отпуски и си ходи по почивки със семейството и приятели. А септември си е времето за есенната среща и ако направим лятната август септември има вероятност много хора да не дойдат. За мен няма значение къде ще е. Ако ще е на морето, съм чувала че на нос Калиакра е много хубаво (за съжаление още не съм го виждала). Ако ще е по - към средата на България може да помислим за Еленския балкан. Аааа... и не знам ако е в разгара на сезона по морето къде ще се намери хотел, който да ни побере и да е на сносни цени. Освен ако не е някъде малко по в страни от някой курорт.

Коментар

Коментар

Immortal написа:
        Трудно обаче ще намерим подходящо място... морските, давайте идеи.
        Подходящо само можеби откъм паркиране ще се затрудним, но съм почти сигурен, че има празни новопостроени хотелчета с нощувки по около 12 лева на човек ... а и по-малко - според отдалеченоста от брега ... и ако не Ви се вярва - мога да запитам за по-конкретна оферта ... П.С. лично при мен положението е такова, че ако не е в разгара на сезона просто нямам шанс да взема два пъти отпуск и ще стане като миналата година и лятната среща ще си я пропусна без каквито и да е угризения ... най-ми харесва идеята да съчетая двете неща наведнъж.
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Супер ще бъде ако срещата е някъде по морето, някъде около края на юни или началото на юли.Камен бряг, Каварна и близките места е много хубава идея още повече с оглед и на рок фестивала в Каварна около 1 юли...Ако могат да се съчетаят едно море - рок феста и фиатска среща - ще е с един куршум 3 заека.Но ако срещата е там някъде - ще бъде трудно, скъпо откъм пари и откъм време с организацията да се заеме човек от София примерно, защото ръководството живее тук... Ще се наеме ли някой от Варна или близките места с организацията?
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

По морето и през Август има легла по 10-15лв. - не мисля, че парите ще са проблем, при положение, че всеки ще е заделил пари за почивка и съчетаването със срещата може да се получи префектно.Аз предлагам колегите от крайморските градове да ни поканят официално на лятна среща под техен патронаж.... не без наше съдействие, разбира се

Коментар

Kuku написа:
              По морето и през Август има легла по 10-15лв. - не мисля, че парите ще са проблем, при положение, че всеки ще е заделил пари за почивка и съчетаването със срещата може да се получи префектно.Аз предлагам колегите от крайморските градове да ни поканят официално на лятна среща под техен патронаж.... не без наше съдействие, разбира се
              И кщат се почна една буря от покани....
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Kuku написа:
                И кщат се почна една буря от покани....
                Е то за морето не върви само за 1 нощувка бре хора...
                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

От моя страна мога да изскоча с оферта за Слънчев бряг или Несебър, ама лично аз предпочитам нещо по-диво! Говорих вече и ей тъй, междудругото, със собствениците на къщата във Велика/до Лозенец/, само за 35 човека е, а предполагам, че и този път ще се съберем повечко...
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                  Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                  Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Колеги, според мен най-добре срещата да бъде Юли месец (още не съм гласувал, но така мисля). Няма значение къде е важното е д аможем да разпуснем от всичките емоций, които сме събрали. Не знам за Вас, но според мен най-приятно и най-красиво би било в балкана поради простта причина, е няма кой да ти пречи да се разтовариш, иначе ако е почерноморието то няма как да бъде среща или почивка, поради причината че ще е лудница освен ако не е някои къмпинг, на спокойно . Незнам колеги, това си е лично мое мнение .
                    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

За колко време се планира тая среща? Всмисъл, ако е къмпинг и т.н. то само за 1 нощувка...кофти ми се види. Иначе всеки мисли да ходи на мореце лятото някъде, за това може и планина да е интересна идея. Само, че е добре да се направи по-близо до колегите от черноморието, този път.
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                        За колко време се планира тая среща? Всмисъл, ако е къмпинг и т.н. то само за 1 нощувка...кофти ми се види. Иначе всеки мисли да ходи на мореце лятото някъде, за това може и планина да е интересна идея. Само, че е добре да се направи по-близо до колегите от черноморието, този път.
                        да и аз съм на това мнение и ако е възможно да е поне за две нощувки на някое спокоино място и да сме само ние,а и така може да доидат повече хора поне аз така мисля
                        Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

az glasuvah za JULI..nay dobre 6te ee togava spored men...Колега, пиши на кирилица.Модераторки екип fiat-bg.org
                          fiat forever

Коментар

Юли яката работа готино време топличко с настроение любим месец ми е...
                            Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Re:

fiat4e-wrc написа:
                              az glasuvah za JULI..nay dobre 6te ee togava spored men...
                              И аз съм за юли Приятел пиши на кирилицата (прочети правилата)
                              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

И аз май съм за юли,пък защо не и август?Септември ми е крайно неудобен, щот правим планове за море,а и мисля да "отскоча" до Белгия ,така че...Мястото - май ми е все едно,където кажете.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X