Според мен срещата трябва да е или края на юни или началото на юли. След това веки излиза отпуски и си ходи по почивки със семейството и приятели. А септември си е времето за есенната среща и ако направим лятната август септември има вероятност много хора да не дойдат. За мен няма значение къде ще е. Ако ще е на морето, съм чувала че на нос Калиакра е много хубаво (за съжаление още не съм го виждала). Ако ще е по - към средата на България може да помислим за Еленския балкан. Аааа... и не знам ако е в разгара на сезона по морето къде ще се намери хотел, който да ни побере и да е на сносни цени. Освен ако не е някъде малко по в страни от някой курорт.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятна среща на форума - кога и къде?
Collapse
X
-
deadairplane
-
Immortal написа:Трудно обаче ще намерим подходящо място... морските, давайте идеи.
Коментар
-
Супер ще бъде ако срещата е някъде по морето, някъде около края на юни или началото на юли.Камен бряг, Каварна и близките места е много хубава идея още повече с оглед и на рок фестивала в Каварна около 1 юли...Ако могат да се съчетаят едно море - рок феста и фиатска среща - ще е с един куршум 3 заека.Но ако срещата е там някъде - ще бъде трудно, скъпо откъм пари и откъм време с организацията да се заеме човек от София примерно, защото ръководството живее тук... Ще се наеме ли някой от Варна или близките места с организацията?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
По морето и през Август има легла по 10-15лв. - не мисля, че парите ще са проблем, при положение, че всеки ще е заделил пари за почивка и съчетаването със срещата може да се получи префектно.Аз предлагам колегите от крайморските градове да ни поканят официално на лятна среща под техен патронаж.... не без наше съдействие, разбира се
Коментар
-
Kuku написа:По морето и през Август има легла по 10-15лв. - не мисля, че парите ще са проблем, при положение, че всеки ще е заделил пари за почивка и съчетаването със срещата може да се получи префектно.Аз предлагам колегите от крайморските градове да ни поканят официално на лятна среща под техен патронаж.... не без наше съдействие, разбира сеVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Kuku написа:По морето и през Август има легла по 10-15лв. - не мисля, че парите ще са проблем, при положение, че всеки ще е заделил пари за почивка и съчетаването със срещата може да се получи префектно.Аз предлагам колегите от крайморските градове да ни поканят официално на лятна среща под техен патронаж.... не без наше съдействие, разбира сеEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
От моя страна мога да изскоча с оферта за Слънчев бряг или Несебър, ама лично аз предпочитам нещо по-диво! Говорих вече и ей тъй, междудругото, със собствениците на къщата във Велика/до Лозенец/, само за 35 човека е, а предполагам, че и този път ще се съберем повечко...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Колеги, според мен най-добре срещата да бъде Юли месец (още не съм гласувал, но така мисля). Няма значение къде е важното е д аможем да разпуснем от всичките емоций, които сме събрали. Не знам за Вас, но според мен най-приятно и най-красиво би било в балкана поради простта причина, е няма кой да ти пречи да се разтовариш, иначе ако е почерноморието то няма как да бъде среща или почивка, поради причината че ще е лудница освен ако не е някои къмпинг, на спокойно . Незнам колеги, това си е лично мое мнение .Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
За колко време се планира тая среща? Всмисъл, ако е къмпинг и т.н. то само за 1 нощувка...кофти ми се види. Иначе всеки мисли да ходи на мореце лятото някъде, за това може и планина да е интересна идея. Само, че е добре да се направи по-близо до колегите от черноморието, този път.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:За колко време се планира тая среща? Всмисъл, ако е къмпинг и т.н. то само за 1 нощувка...кофти ми се види. Иначе всеки мисли да ходи на мореце лятото някъде, за това може и планина да е интересна идея. Само, че е добре да се направи по-близо до колегите от черноморието, този път.Fiat Bravo club plovdiv
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар