Аз ще ходя на море за останалите незнам .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятна среща на форума - кога и къде?
Collapse
X
-
dilyanski1977 написа:Аз ще ходя на море за останалите незнам .FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:dilyanski1977 написа:Аз ще ходя на море за останалите незнам .Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Е аре стига пък с този балкан . Значи след като повечето от колегите във форума мога да обикалят страната постояно и да не пропускат национални сбирки на форума могат съвсем спокойно да дойдат и до морето. Защо въобще се обсъжда въпроса къде щяла да бъде лятната среща? Дайте направо измислете някакво место в централна България и да се събира форума постояно там. Ще бъде по лесно за всички които живеят наблизо и немогат да си позволят да отсъстват от работа за повече от два дена и за тези на които не им пука къде е местото на срещата щото имат кинти и време. п.п. Точно за това казах в по горния си пост , аз ще ходя на море. Финансите не ми позволяват да бръмча из България.
Коментар
-
Kuku написа:Сигурно за стотен път ще кажа нещо, което пък съм сигурен, че и сами можете да се сетите, колеги - НЕ МОЖЕ ДА СЕ УГОДИ НА ВСИЧКИ!!!На една среща ще дойдат едни, на друга среща други, на трета среща трети - веднъж в годината с дружни усилия ще се съберем всички и тЕ така
Коментар
-
dilyanski1977 написа:Е аре стига пък с този балкан . Значи след като повечето от колегите във форума мога да обикалят страната постояно и да не пропускат национални сбирки на форума могат съвсем спокойно да дойдат и до морето. Защо въобще се обсъжда въпроса къде щяла да бъде лятната среща? Дайте направо измислете някакво место в централна България и да се събира форума постояно там. Ще бъде по лесно за всички които живеят наблизо и немогат да си позволят да отсъстват от работа за повече от два дена и за тези на които не им пука къде е местото на срещата щото имат кинти и време. п.п. Точно за това казах в по горния си пост , аз ще ходя на море. Финансите не ми позволяват да бръмча из България.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Колеги, да успокоим топката! До сега 10 пъти да сме пуснали тема с анкета за дестинациите, но се явява много голям проблем - какво правим, ако изберем място, на което не можем се събра! Трябва ни такова, което да е с капацитет поне 100 души и поне 50 паркоместа за колите!Мене ако питате, ми е все тая къде и кога (без 4-5 юли) ще се събираме!Но пък наистина една анкетка за датата на срещата е добре да се пусне!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар