Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лятна среща на форума - кога и къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лятна среща на форума - кога и къде?

Крайно време е да решим ще има ли такава среща, кога ще е и къде ще е.За кога - пускам анкетата - за къде - в същата тема давайте предложения.Нека решим месеца - крайната дата допълнително. Лятото по принцип трудно се правят срещи, защото всеки е планувал нещо за отпуска и прочее, но може да се опитаме или поне да се сондират мненията и желанието тук.п.п. Анкетата ще е актуална 40 дни и моля, който не мисли да идва - да не пише и да не гласува.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Re: Лятна среща на форума - кога и къде?

kiro_of_the_day написа:
    Крайно време е да решим ще има ли такава среща, кога ще е и къде ще е.За кога - пускам анкетата - за къде - в същата тема давайте предложения.Нека решим месеца - крайната дата допълнително. Лятото по принцип трудно се правят срещи, защото всеки е планувал нещо за отпуска и прочее, но може да се опитаме или поне да се сондират мненията и желанието тук.п.п. Анкетата ще е актуална 40 дни и моля, който не мисли да идва - да не пише и да не гласува.
    Напълно съгласен! Според мене септември е подходящ, защото вече отпоскарския сезон е към края си и може отново да се съберем повече хора, както на Цигов чарк
    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Гласувах срещата да бъде през юни, поради това,че юни е месец, в който се планира тепърва отпуската. Мисля,че ако лятната среща е през средата на месеца, ще има солиден брой хора, доближаващ (а и дано повече) бройката от Цигов Чарк.Защо не се "надигнем" и не отидем в Сливен да речем?П.П. За Сливен е лично мое мнение...
      karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
      https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Гласувах за Юни - не знам защо, просто повече ме кефи. А за място ми е все едно.karolev ти с твойте 85км/ч, баш си за Сливен. :D
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Аз гласувах за септември, според мен е добро време за среща. За съжаление не можах да отида на пролетната среща, малко далече дойде за тези, които сме от Северна България. Бих предложил срещата да е някъде по в центъра на картата.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Времето през юни е толкова шантаво, колкото и през март. Септември има "р" в името си, а аз не обичам тези месеци. Като ще е лятна срещата, да е през най-летния месец - юли ! За място: Хисаря, Трявна, Априлци.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз гласувах за Юли, защото никой не беше гласувал за него Правете сметка, че в началото на Октомври е "Италфест" - да не стане така, някой да дойде на среща на ФИАТ през Септември и после да пропусне "Италфест"

Коментар

snake написа:
                Времето през юни е толкова шантаво, колкото и през март. Септември има "р" в името си, а аз не обичам тези месеци. Като ще е лятна срещата, да е през най-летния месец - юли ! За място: Хисаря, Трявна, Априлци.
                Това е и моето мнение...
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

най-летния месец - юли !
                  ----------------------------------------------------------------------------
                  Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                  ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                  ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Юли... А място - за мен няма значение. Тази среща я пропуснахме, но за следващата сме на линия 100%

Коментар

Юли или Август. И срещата да е на морето някъде, че да мой да зяпаме голи дупари...
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Айде и аз да се изкажа по въпроса! Нали стана традиция срещите да са ежесезонни! Това означава, че евентуално септрмври ще мислим за есенна среща! А октомври е италфеста! Значи според мен септември отпада като вариант за лятна среща!Не съм гласувал още, но какво ще кажете за един джулай морнинг - само като вмятане на идея!

Коментар

Аз гласувах за юли защото от 1-ти до 15-ти съм отпуска и ако срещата е някъде по черноморието или в близост този път няма да пропусна да дойда. Също така смятам , че можем да се съберем добра агитка от Врана . И подкрепям Ники за морето и яките дупета които може да позяпаме . Пък знае ли човек може да стане око да види ръка да пипне Ники .
                          http://vbox7.com/play:1631a342
                          http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                          http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                          http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Аз гласувах за Юни.Колкото до мястото нямам претенции само да не е някъде към Сандански.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                            X