Крайно време е да решим ще има ли такава среща, кога ще е и къде ще е.За кога - пускам анкетата - за къде - в същата тема давайте предложения.Нека решим месеца - крайната дата допълнително. Лятото по принцип трудно се правят срещи, защото всеки е планувал нещо за отпуска и прочее, но може да се опитаме или поне да се сондират мненията и желанието тук.п.п. Анкетата ще е актуална 40 дни и моля, който не мисли да идва - да не пише и да не гласува.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятна среща на форума - кога и къде?
Collapse
X
-
Re: Лятна среща на форума - кога и къде?
kiro_of_the_day написа:Крайно време е да решим ще има ли такава среща, кога ще е и къде ще е.За кога - пускам анкетата - за къде - в същата тема давайте предложения.Нека решим месеца - крайната дата допълнително. Лятото по принцип трудно се правят срещи, защото всеки е планувал нещо за отпуска и прочее, но може да се опитаме или поне да се сондират мненията и желанието тук.п.п. Анкетата ще е актуална 40 дни и моля, който не мисли да идва - да не пише и да не гласува.FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
-
Гласувах срещата да бъде през юни, поради това,че юни е месец, в който се планира тепърва отпуската. Мисля,че ако лятната среща е през средата на месеца, ще има солиден брой хора, доближаващ (а и дано повече) бройката от Цигов Чарк.Защо не се "надигнем" и не отидем в Сливен да речем?П.П. За Сливен е лично мое мнение...karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
Аз гласувах за септември, според мен е добро време за среща. За съжаление не можах да отида на пролетната среща, малко далече дойде за тези, които сме от Северна България. Бих предложил срещата да е някъде по в центъра на картата.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
snake написа:Времето през юни е толкова шантаво, колкото и през март. Септември има "р" в името си, а аз не обичам тези месеци. Като ще е лятна срещата, да е през най-летния месец - юли ! За място: Хисаря, Трявна, Априлци.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Явор Митев
Юли... А място - за мен няма значение. Тази среща я пропуснахме, но за следващата сме на линия 100%
Коментар
-
Айде и аз да се изкажа по въпроса! Нали стана традиция срещите да са ежесезонни! Това означава, че евентуално септрмври ще мислим за есенна среща! А октомври е италфеста! Значи според мен септември отпада като вариант за лятна среща!Не съм гласувал още, но какво ще кажете за един джулай морнинг - само като вмятане на идея!
Коментар
-
Аз гласувах за юли защото от 1-ти до 15-ти съм отпуска и ако срещата е някъде по черноморието или в близост този път няма да пропусна да дойда. Също така смятам , че можем да се съберем добра агитка от Врана . И подкрепям Ники за морето и яките дупета които може да позяпаме . Пък знае ли човек може да стане око да види ръка да пипне Ники .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар