Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Цигов Чарк

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вижте служителите на КАТ къде бяха паркирали във Велинград.Питайте qnisZ какво правеха там.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хапваха хамбургери може би ? SokOtPraskova:По време на срещата се разбра, че цялата история с Алфата тръгва от 6ти клас. Mr. GreenНаправо всичко тръгва от тогава Да не казвам и кой друг има пръст в цялата работа, ама да не издаваме
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
        Направо всичко тръгва от тогава Да не казвам и кой друг има пръст в цялата работа, ама да не издаваме
        Ами ти напваро си започнал втори живот, след тоя обрат в 6ти клас...А ето ти малко момерология: 6 (клас) - 2 (ти знаеш какво) = 4 (ето ти единствената 4ка от регистрацията на Алфата) Може и така: 6 (клас) + 2 (ти знаеш какво) = 8 и 8/2 = 4 (делено на 2, защото 4ката в регистрацията е след втория знак - ето я пак тая четворка)Но само ти си знаеш истината...
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Ирке, заприличала си на къща миличка... :P Много познати муцуни видях... (завид), дано за следващата среща да има нишан дейва! Кики-то е нашишкавял... Килара, Джи Типото и Ве 8-цата са си все същите. Имортала и Торнадото и те. Пехо мярнах... баааааси колко хора дето си ги залюбих от Копринка... а Ваньо, въпреки, че ше става татко след има няма десет дена - не е отслабнал. (явно ирка не му стъжнява живота) Ама най-голямата ми любов не видях... Де го хамавия Благун бре? И най-любимите ми от всички "Ноу нейм" и "Жу" също ги нема?!Мерси на Дидко, за дето ме направи съпричастен на срещата. (цун)
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Ето малко евиденс и от мен..http://www.snimka.bg/album.php?album...2&pid=11364777

Коментар

Tornado написа:
              Вижте служителите на КАТ къде бяха паркирали във Велинград.Питайте qnisZ какво правеха там.
              Какво меко казано се тапчеха Трябваше да им кажем каде да идат да хапнат хем евтинко,хем вкусничко а и имаше каде да паркират там и нямаше да бие така на око
              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Това е далаверка
                Прикачени файлове
                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Албумът е готов!

Коментар

nikki_sixx написа:
                    ....... Пехо мярнах......
                    Нещо грешиш, не съм бил на срещата, не сме се виждали с теб на живо.

Коментар

Сигурно говори за Pecho

Коментар

Албума е готов ,а откъде да си свалим всички снимки наведнъж.В смисъл на сайта ги няма.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Страхотни снимки, страхотна среща!!! Не мислите ли, че е време да почнем да мислим за следващата среща?

Коментар

Аз нещо не мога да се позная!!!Ако съм обидил някой моля да ме извини от пиенето е било
                            Bravo 1.2 16v
                            Lancia Dedra 1.8 16v
                            Suzuki GSXR250R

Коментар

Inessita написа:
                              Страхотни снимки, страхотна среща!!! Не мислите ли, че е време да почнем да мислим за следващата среща?
                              Ехе то имало вече тема.

Коментар

PREDATORst написа:
                                Аз нещо не мога да се позная!!!Ако съм обидил някой моля да ме извини от пиенето е било
                                Как да не можеш? На половината снимки те има!

Коментар

Working...
                                X