Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Цигов Чарк

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лелеее колко само сме игриви
    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

trace написа:
      Ето малко снимки от мен, 160МБ, 77 снимки.АСЕ архив е.http://dox.bg/files/dw?a=86b522a00d
      Как, аджаба, се отваря това нещо
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
        trace написа:
        Ето малко снимки от мен, 160МБ, 77 снимки.АСЕ архив е.http://dox.bg/files/dw?a=86b522a00d
        Как, аджаба, се отваря това нещо
        С много труд и ппостоянство
        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Имаше една снимка на която съм много заспал
          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

При мен вече има 815 снимки и клипове от 11 човека.Довечера ще спретна един албум за да може да се разглеждат.Ако иска още някой да изпрати снимки - днес е денят За организацията искам да добавя че тя се осъществи и финансира от сдружението "Фиат Форум България" Принос за наградният фонд на състезанията имат и всички потребители посещаващи форума. Скоро ще имаме и нов сървър (който вече е купен), както и други приятни изненади Затова призовавам активните потребители да разгледат темата с предложение за членство в сдружение "Фиат Форум България" и да се включат. Надявам се ФФБ да се развива с темповете на форума и да привлича нови участници.На миналата пролетна среща възникна идеята за това сдружение - на тази бяха раздадени първите членски карти
            Прикачени файлове

Коментар

Скоро мисля и аз да стана официален член на клуба.
              karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
              https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Пак ли мен сте изтипосали Ама много лошо съм гледал...пък аз си мислех, че се усмихвам през цялото време Моите снимки са при Илко, така че ще ги видите в албума.Ники _Сикс, ай ся, не се прави на ощипана девица Ако беше дошъл с Живко, кой щеше да пие ракия с татковците пред детската градина

Коментар

Здравейте и от мен! Чета и се дивя на коментарите за чудесното прекарване на срещата! Аз от самото начало знаех, че няма да дойда и затова не съм се и напъвал да пиша. Браво на вас!Твърдите, че от Пловдив не е имало представители. Я да видим, дали мога да внеса малко светлинка. Ами с огромно съжаление мога да кажа, че почти всички фиатаджии, които бяха силната група в началото станаха алфисти! Останаха 1-2 Ланчии и... много Бравота. Пловдивската група е малко странна - забележете, че малко хора пишат редовно в раздели различни от "Срещи и мероприятия"! Възрастовата граница рязко падна и проблема може би идва от това, че ги влекат друг вид забавления! Но няма да се оправдавам или да оправдавам колегите - просто малко леконравно отношение, малко странични ангажименти, малко семейни проблеми с малко финансови и те нещата се трупат! Immortal - прав си да ни упрекваш!Много се радвам, че сте прекарали чудесно! Следващият път се надявам да нямам толкова сериозни ангажименти като този и да се запозная с тези от вас, с които не съм се срещал! А Вие сте много! :D
                  Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Марката на колата не е извинение - аз също съм с Алфа но това не ми пречи.Но за другите си прав.
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Коментар

trace написа:
                        Марката на колата не е извинение - аз също съм с Алфа но това не ми пречи.Но за другите си прав.
                        Значи ти беше с убавата Алфа 0400 буквите не ги запомних На жена ми й останаха очичките...
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Да
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

la squadra azzurra написа:
                            trace написа:
                            Значи ти беше с убавата Алфа 0400 буквите не ги запомних На жена ми й останаха очичките...
                            По време на срещата се разбра, че цялата история с Алфата тръгва от 6ти клас.
                            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Па съm изтървал нещо
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

Още 2 снимки за Ники в аванс
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X