Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Цигов Чарк

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GTipo написа:
    Съжалявам за студения хотел, когато проверявах нямаше друг хотел, който да ни приеме на тази цена, и с нужните места на това място.След първата вечер ми обещаха че ще надуят парното колкото могат, за да стоплят хотела, и ще оправят нещата, това със спирането на парното и на мен ми дойде не ок. По-рано ми обещаха че парно ще има, и ще е силно.Кръчмата пък сменихме в последния момент, защото се оказа че в другат няма да се съберем.Благодаря на kilar, kuku, и pecho за перфектно организираните състезания!
    Айде сега - парното не работило - голямата работа! Камината нали беше запалена? Ракийка и настроение нали имаше? Както се казва - на калпавия фиатаджия, чертичките на емблемата му били виновни, щот’ ги били наклонили!

Коментар

Много приятна среща, с много проятни хора, с много нови познати и много хубави игри и награди.Евала колеги. Огромно благодаря, че Ви има.
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

la squadra azzurra написа:
        Tornado написа:
        la squadra azzurra написа:
        ПП. Някой къпа ли се в хотела?! Брррр, аз не посмях
        Какъв душ направих само около 30 минути.Следващата среща може да бъде около черноморието това лято какво ще кажете?
        Айде де! Километража ми отбеляза днес в Бургас 723 км. Лятото и вие да се повозите малко Отсега се сещам за две местенца, където имам "връзки" - на Несебър и на Велика, до Лозенец! Да пуснем анкета, а?
        Заралийската група мисля , че неможе да се уплаче от парно и гореща вода. Даже бяхме спрели радиаторите в стаята. А колега моя километраж показваще 1020км Б-с-срещата-С-ф-Бургас
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Де са Ви снимките бе?
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Още ги проявяваме!

Коментар

Ще дойдат и снимките, нали знаете че хубавите неща стават бавно . А още по-хубавите, когато си поискаме .
              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Junkey написа:
                Ще дойдат и снимките, нали знаете че хубавите неща стават бавно . А още по-хубавите, когато си поискаме .

Коментар

nikki_sixx написа:
                  Де са Ви снимките бе?
                  Ай гледай!
                  Прикачени файлове

Коментар

Култува снимка е първата -колегата Имортал все едно изнася реч или...
                    LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                    LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                    LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                    Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                    Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

mitaka_71 написа:
                      Култува снимка е първата -колегата Имортал все едно изнася реч или...
                      Хахахаха - в компанияята на 4 жени... Личи си си мъдростта на годините!

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                        Не съжалявай за нищо,беше добре(носихме си духалки,а и мажете ни ни топлиха(и алкохола също ))
                        Първата вечер пропуснах да си взема печка-гооооооооляямаааааа грешка.Аз се бях сгрял достатъчно обаче сутринта направо си бях (озъбен),но важното е че си изкарахме добре и имаше много емоции :D .Чакам снимки да гледам
                        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

///// написа:
                          nikki_sixx написа:
                          Де са Ви снимките бе?
                          Ай гледай!
                          Дидо все едно е на партийно събрание за неизпълнени партийни поръчения
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

///// написа:
                            nikki_sixx написа:
                            Де са Ви снимките бе?
                            Ай гледай!
                            E, ко да глеам бе? Имортала, Ирката, Ваньо и Килъра ги прослушах... в сами вечерите. А ти Юда.. .защо не ми звънна да кажеш, че ше одиш бе, а?
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

В последния момент Ваньо ми даде пари за да тръгна! Инак щях да хапвам мутирала цаца във Варна!

Коментар

Ето малко снимки от мен, 160МБ, 77 снимки.АСЕ архив е.http://dox.bg/files/dw?a=86b522a00d
                                Ex Fiat 126P
                                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                                X