Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Цигов Чарк

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lisichkata написа:
    Ето малко снимки
    Колега, ми ти много снимки си направил
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Kuku написа:
      Колеги, ето и официалното класиране от състезанията (ако някой все пак го интересува) Стрелба37т. - Фихи36т. - ПредаторСТ34т. - Калин33т. - Дедеърплейн32т. - Имортал31т. - Торнадо31т. - СкуадраАдзура30т. - Джънки30т. - Съпругата на Венко28т. - Стефанаки24т. - Каролев17т. - Трейс13т. - Нико-ЪМН8т. - ЛидиДартс34т. - Киро-оф-дъ-дей33т. - Трейс31т. - СлавчоПЗ30т. - Дедеърплейн28т. - Пешо27т. - Ирка23т. - lisichkata 22т. - Мариана 22т. - ПредаторСТ22т. - Съпругата на Венко22т. - СкуадраАдзура21т. - Нико-УМН21т. - Фихи.14т. - Каролев14т. - Калин Гуми1:02:40 - ПредаторСТ1:05:60 - Стефанаки1:12:40 - Калин (10 сек. наказание)1:22:70 - Фихи (5 сек. маказание)1:24:20 - Имортал (5 сек. наказание)1:35:30 - Снейк2:41:70 - СлавчоПЗ (10 сек. наказание)Моля, ако съм пропуснал някого, да си каже веднага - обещавам да се засрамя
      Малка поправка

Коментар

SokOtPraskova написа:
        lisichkata написа:
        Ето малко снимки
        Колега, ми ти много снимки си направил
        Колежка!!!!! Не колега лисичка е в женски род. Има и още, ама там по напред си написала да не ги качваме

Коментар

Моя грешка. Ама иначе на игрите колегата PREDATORst се раздаде напълно.. (за него знам, че е колега) :D

Коментар

FIRE 8V написа:
            Уникална среща на уникално място с уникални хора, просто нямам думи :D Съботната "Рок Вечер на FIAT" във хотела, а преди това и механата, която не знам как ни побра, получи се сигурно една от най-веселите срещи на форума правени досега :P
            На паркинга се постарах с музиката ,да е нещо добро...
            Прикачени файлове
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Вчера имах чувството, че всички ви познавам отнякъде и не съм ви виждал от 100 години Мисля, че си направихме страхотна среща, динамичен следобед беше наистина, а "Острова" и невероятният сервитьор-професионалист допълниха перфектната организация Дето се вика:"До нови срещи"!ПП. Някой къпа ли се в хотела?! Брррр, аз не посмях
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Аз сутринта взех един душ за изтрез... освежаване Нищо му нямаше.Ето и една снимка в аванс, останалите - Илко като направи албума.И как пък никой не се сети да си направим една обща снимка
                Прикачени файлове

Коментар

la squadra azzurra написа:
                  ПП. Някой къпа ли се в хотела?! Брррр, аз не посмях
                  Аз се къпах в 5 сутринта! Нямаше никакво парно, а водата беше леко хладка! Просто да не Ви разказвам как ме боли всичко днес и как здраво настинах. За жалост и с крака си имам проблеми, отново

Коментар

Аз се къпах три пъти

Коментар

Какъв душ направих само около 30 минути.Следващата среща може да бъде около черноморието това лято какво ще кажете?
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Kuku написа:
                        Аз се къпах три пъти
                        Предполагам и парно сте имали...

Коментар

Tornado написа:
                          Какъв душ направих само около 30 минути.Следващата среща може да бъде около черноморието това лято какво ще кажете?
                          Айде де! Километража ми отбеляза днес в Бургас 723 км. Лятото и вие да се повозите малко Отсега се сещам за две местенца, където имам "връзки" - на Несебър и на Велика, до Лозенец! Да пуснем анкета, а?
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Страхотна среща се получи.Благодаря на организаторите за хубавите игри и забавления които бяха спретнали! Страхотно си изкарахме и се запознахме с още хубави хора.Дано и другите срещи занапред да са така посещавани.
                            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              Kuku написа:
                              Аз се къпах три пъти
                              Предполагам и парно сте имали...
                              Е как естествено ,че имахме парно.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Между другото, така и не разбрах какъв е проблема с парното?!?В нашата стая си беше топло, може би благодарение на духалката, която не изключихме изобщо

Коментар

Working...
                                X