Уникална среща на уникално място с уникални хора, просто нямам думи :D Съботната "Рок Вечер на FIAT" във хотела, а преди това и механата, която не знам как ни побра, получи се сигурно една от най-веселите срещи на форума правени досега :P
На паркинга се постарах с музиката ,да е нещо добро...
Прикачени файлове
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Вчера имах чувството, че всички ви познавам отнякъде и не съм ви виждал от 100 години Мисля, че си направихме страхотна среща, динамичен следобед беше наистина, а "Острова" и невероятният сервитьор-професионалист допълниха перфектната организация Дето се вика:"До нови срещи"!ПП. Някой къпа ли се в хотела?! Брррр, аз не посмях
Аз сутринта взех един душ за изтрез... освежаване Нищо му нямаше.Ето и една снимка в аванс, останалите - Илко като направи албума.И как пък никой не се сети да си направим една обща снимка
ПП. Някой къпа ли се в хотела?! Брррр, аз не посмях
Аз се къпах в 5 сутринта! Нямаше никакво парно, а водата беше леко хладка! Просто да не Ви разказвам как ме боли всичко днес и как здраво настинах. За жалост и с крака си имам проблеми, отново
ПП. Някой къпа ли се в хотела?! Брррр, аз не посмях
Какъв душ направих само около 30 минути.Следващата среща може да бъде около черноморието това лято какво ще кажете?
Айде де! Километража ми отбеляза днес в Бургас 723 км. Лятото и вие да се повозите малко Отсега се сещам за две местенца, където имам "връзки" - на Несебър и на Велика, до Лозенец! Да пуснем анкета, а?
Страхотна среща се получи.Благодаря на организаторите за хубавите игри и забавления които бяха спретнали! Страхотно си изкарахме и се запознахме с още хубави хора.Дано и другите срещи занапред да са така посещавани.
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Между другото, така и не разбрах какъв е проблема с парното?!?В нашата стая си беше топло, може би благодарение на духалката, която не изключихме изобщо
Коментар