Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Цигов Чарк

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Inessita написа:
    PREDATORst написа:
    Аз нещо не мога да се позная!!!Ако съм обидил някой моля да ме извини от пиенето е било
    Как да не можеш? На половината снимки те има!
    То ме има ама като съм се зачервил така обикновенно ставам Косчей Безсмертнъй Та се притеснявал да не съм нагрубил някой
    Bravo 1.2 16v
    Lancia Dedra 1.8 16v
    Suzuki GSXR250R

Коментар

Коментар

PREDATORst написа:
        Па съm изтървал нещо
        А аз какво да кажа, като дори не съм я видял тази Алфа, можехте поне снимка да сложите. ... нещо не ми остава време да се занимавам още с нашите снимки, че някои са тъмни от телефона без светкавицата, но до края на седмицата ще гледам и аз ще се включа с албумче в снимка.бг или нещо подобно. На мен за сега най-приатния резултат от събитието (освен хубавите емоции) ми е, че разхода смес от двата вида 95 на еко - скапан и хубав ми излезе 7,5 л/100 ... а в интерес на истината 30 литра бяха от евтиния, 20 от по-хубавия, а последните 10 бяха от лукойл преди балкана щото не се знеше дали няма да изгаснем преди Русе, че курса отиване и връщане удари точно 800 км... но поне не се върнахме с празни ръце ... а и предвидливо се бяхме обурудвали с духалка още на тръгване, че ако бяхме разчитали да има огняр нощна смяна не знам как щяхме да се върнем ... извинявам се ако съм се изнервил накрая от многото размотаване, и няма да запазя лоши спомени за никой от присъствалите ... някой успя ли да се разходи до язовирната стена? ... само нея съжалявам, че не видях на живо, та поне да качите снимка ако сте я щракнали? П.С. Включвам се и аз към запитването от Торнадо относно нещо като секция за download ... стига ресурсите на сървъра и ограниченията на интернета му да го позволяват де!
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Нико ако никой не е снимал стената,другата седмица мисля да ходя там да се направя на рибар и ще ти я снимам специялно
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

Taка,така,такааааа...най-после се добрах и аз до този форум.То не бяхме в София,нет-а ни не беше платен...За срещата - предлагам следващата да е в гр.Септември -Янко е чудесен екскурзовод. За парното - ние си имахме през цялото време,но работеше чат- пат. Духалките свършиха работа.Препоръчах на Торнадо боров мед за по-добра...кондиция ,ама нищо не казва,има ли ефект?!?Ники, душата,то аз не на къща,ами на цяла кооперация съм заприличала,а уж само 8кг.съм качила... Пушката е екстра,настреляхме се на село, ама да се оплача,че Иван не беше ме светнал,че спусъкът се натиска плавно, а не рязко като мен,та ако го знаех това, резултатите ми щяха да са далееееч по- добри.Кики като каза,че мишената ми може да се използва още веднъж,помислих,че се майтапи,щот имам точен мерник като за жена,а то оказа,че сериозно говори. За следващата среща предлагам състезания само за жени:1. Шев и кройка ( за най-бързо зашиване чорапите на половинката)2.Най- вкусна и добре аранжирана шопска салата3.100м.вита баница с плънка по изборСрещата беше страхотна,както и очаквах.Не успях да разбера кой кой е за някои от хората,но се запознах с няколко човека и видях други,които вече познавам.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Стига с тоз Септември ,че едни милиционери от Септември като се връщахме от Батак взеха на жената книжката че не си носехме застраховката.Така и не разбрах кво търсиха в Пещера тез кълмуци
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

Irka_fihi написа:
                Taка,така,такааааа...най-после се добрах и аз до този форум.То не бяхме в София,нет-а ни не беше платен...За срещата - предлагам следващата да е в гр.Септември -Янко е чудесен екскурзовод. За парното - ние си имахме през цялото време,но работеше чат- пат. Духалките свършиха работа.Препоръчах на Торнадо боров мед за по-добра...кондиция ,ама нищо не казва,има ли ефект?!?Ники, душата,то аз не на къща,ами на цяла кооперация съм заприличала,а уж само 8кг.съм качила... Пушката е екстра,настреляхме се на село, ама да се оплача,че Иван не беше ме светнал,че спусъкът се натиска плавно, а не рязко като мен,та ако го знаех това, резултатите ми щяха да са далееееч по- добри.Кики като каза,че мишената ми може да се използва още веднъж,помислих,че се майтапи,щот имам точен мерник като за жена,а то оказа,че сериозно говори. За следващата среща предлагам състезания само за жени:1. Шев и кройка ( за най-бързо зашиване чорапите на половинката)2.Най- вкусна и добре аранжирана шопска салата3.100м.вита баница с плънка по изборСрещата беше страхотна,както и очаквах.Не успях да разбера кой кой е за някои от хората,но се запознах с няколко човека и видях други,които вече познавам.
                То в Септември и околие усвен крачни май май няма други забележителности а иначе там кадето бяха прословутите свински уши е екстра
                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Irka_fihi написа:
                  1. Шев и кройка ( за най-бързо зашиване чорапите на половинката)
                  Препоръчвам чорапите да са носени поне една седмица в полеви обувки/кубинки/.
                  Irka_fihi написа:
                  Препоръчах на Торнадо боров мед за по-добра...кондиция ,ама нищо не казва,има ли ефект?!?
                  Ако ми беше казала ,че буркана е пълен със захар и малко борови връхчета които са збаранени за бране може би нямаше да си купя иначе кондицията ми е добра все още.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Една снимчица от телефона/за БГ арми /
                    Прикачени файлове
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                      Една снимчица от телефона/за БГ арми /
                      Симпатяги :D :D :D И аз имам някой,но май ще е най добре да не ги качвам

Коментар

Tornado написа:
                        Irka_fihi написа:
                        1. Шев и кройка ( за най-бързо зашиване чорапите на половинката)
                        Препоръчвам чорапите да са носени поне една седмица в полеви обувки/кубинки/.
                        Irka_fihi написа:
                        Препоръчах на Торнадо боров мед за по-добра...кондиция ,ама нищо не казва,има ли ефект?!?
                        Ако ми беше казала ,че буркана е пълен със захар и малко борови връхчета които са збаранени за бране може би нямаше да си купя иначе кондицията ми е добра все още.
                        Чорапите е по-добре като се събуят и оставят някъде - да стоят прави. Колкото до меда - аз ти го препоръчах за друго, кондицията беше за пред хората,че ме досрамя да го кажа "в ефир",ама ти изобщо не зацепваш. И защо да са забранени за бране връхчетата??Това сефте го чувам.
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          И защо да са забранени за бране връхчетата??Това сефте го чувам.
                          Защото след като отчупиш връхчето и клончето спира да расте до там.На мястото на отчупеното връхче не расте ново.Необратим процес.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

niko_ymn написа:
                            А аз какво да кажа, като дори не съм я видял тази АлфаП.С. Включвам се и аз към запитването от Торнадо относно нещо като секция за download ... стига ресурсите на сървъра ... да го позволяват де!
                            П.С. Относно Алфата, да се поправя, че явно съм я видял но не съм я запомнил, защото я открих дори на снимките правени от мен до онези тежкотоварните чудовища. То много италянки много нещо, и всичко стана така на бързо за тези, които имахме само една нощувка, че кое да запомни човек по-напред.Тъй като някои хора не искаха да се намерят на публичните снимки ако не се харесат как са излезли - направих албума си в снимка БГ да е личен и се отваря, само с паролата (на латиница с главни букви): BATAK, на следния адрес:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359407Така, че сега ще е достъпен само за посетилите преди това тази тема тук, и ако някой иска да бъде изтрит от там да ми пише лично на мен и ще видим какво може да се направи. (Ако забележите - на някои снимки вече има изрязани неща и от правоъгълни са станали квадратни).Видях една снимка на общия Албум, на която ние не се харесахме, щото сме като пребити, но не знам аз как мога да поискам тя да бъде свалена или заменена с друга подобна но да не сме толкова зле. В събота призори - тъкмо бях до средата на разглеждането и албума изчезна заедно с целия форум, както беше и планирано де, но сега ми е много любопитно тези 800+ снимки които сигурно са над 1 GB в оригиналния си вариант - дали ще могат да се предлагат и в някой раздел подобен на този: http://storage.fiat-bg.org/Snimki_Video/Моя албум също има още да се допълва описва и корегира, но клиповете ще ги пращам само по скайп, защото са HD формат и май не се побират на Vbox7 без да са умалявани.
                            Прикачени файлове
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                              ...но сега ми е много любопитно тези 800+ снимки които сигурно са над 1 GB в оригиналния си вариант - дали ще могат да се предлагат и в някой раздел подобен на този: http://storage.fiat-bg.org/Snimki_Video/
                              Само моите снимки в оригиналния си вариант са 1.4 ГБ. Пратил съм за албума преоразмерени до 1600х1200.

Коментар

На тази среща нещо много малко снимки има,май май се е наблягало на пиячката и купона

Коментар

Working...
                                X