Inessita написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и снимки от срещата в Цигов Чарк
Collapse
X
-
deadairplane
-
PREDATORst написа:Па съm изтървал нещо
Коментар
-
Taка,така,такааааа...най-после се добрах и аз до този форум.То не бяхме в София,нет-а ни не беше платен...За срещата - предлагам следващата да е в гр.Септември -Янко е чудесен екскурзовод. За парното - ние си имахме през цялото време,но работеше чат- пат. Духалките свършиха работа.Препоръчах на Торнадо боров мед за по-добра...кондиция ,ама нищо не казва,има ли ефект?!?Ники, душата,то аз не на къща,ами на цяла кооперация съм заприличала,а уж само 8кг.съм качила... Пушката е екстра,настреляхме се на село, ама да се оплача,че Иван не беше ме светнал,че спусъкът се натиска плавно, а не рязко като мен,та ако го знаех това, резултатите ми щяха да са далееееч по- добри.Кики като каза,че мишената ми може да се използва още веднъж,помислих,че се майтапи,щот имам точен мерник като за жена,а то оказа,че сериозно говори. За следващата среща предлагам състезания само за жени:1. Шев и кройка ( за най-бързо зашиване чорапите на половинката)2.Най- вкусна и добре аранжирана шопска салата3.100м.вита баница с плънка по изборСрещата беше страхотна,както и очаквах.Не успях да разбера кой кой е за някои от хората,но се запознах с няколко човека и видях други,които вече познавам."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Taка,така,такааааа...най-после се добрах и аз до този форум.То не бяхме в София,нет-а ни не беше платен...За срещата - предлагам следващата да е в гр.Септември -Янко е чудесен екскурзовод. За парното - ние си имахме през цялото време,но работеше чат- пат. Духалките свършиха работа.Препоръчах на Торнадо боров мед за по-добра...кондиция ,ама нищо не казва,има ли ефект?!?Ники, душата,то аз не на къща,ами на цяла кооперация съм заприличала,а уж само 8кг.съм качила... Пушката е екстра,настреляхме се на село, ама да се оплача,че Иван не беше ме светнал,че спусъкът се натиска плавно, а не рязко като мен,та ако го знаех това, резултатите ми щяха да са далееееч по- добри.Кики като каза,че мишената ми може да се използва още веднъж,помислих,че се майтапи,щот имам точен мерник като за жена,а то оказа,че сериозно говори. За следващата среща предлагам състезания само за жени:1. Шев и кройка ( за най-бързо зашиване чорапите на половинката)2.Най- вкусна и добре аранжирана шопска салата3.100м.вита баница с плънка по изборСрещата беше страхотна,както и очаквах.Не успях да разбера кой кой е за някои от хората,но се запознах с няколко човека и видях други,които вече познавам."Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Irka_fihi написа:1. Шев и кройка ( за най-бързо зашиване чорапите на половинката)Irka_fihi написа:Препоръчах на Торнадо боров мед за по-добра...кондиция ,ама нищо не казва,има ли ефект?!?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Irka_fihi написа:1. Шев и кройка ( за най-бързо зашиване чорапите на половинката)Irka_fihi написа:Препоръчах на Торнадо боров мед за по-добра...кондиция ,ама нищо не казва,има ли ефект?!?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:И защо да са забранени за бране връхчетата??Това сефте го чувам.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
niko_ymn написа:А аз какво да кажа, като дори не съм я видял тази АлфаП.С. Включвам се и аз към запитването от Торнадо относно нещо като секция за download ... стига ресурсите на сървъра ... да го позволяват де!
Коментар
-
niko_ymn написа:...но сега ми е много любопитно тези 800+ снимки които сигурно са над 1 GB в оригиналния си вариант - дали ще могат да се предлагат и в някой раздел подобен на този: http://storage.fiat-bg.org/Snimki_Video/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар