dzvqroto-qnisZ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и снимки от срещата в Цигов Чарк
Collapse
X
-
dzvqroto-qnisZ написа:Immortal написа:Предлагам дружно да порицаем колегите ни от Пловдив, които по стара форумска традиция не се появиха на националната ни среща.Вече почвам да си мисля, че и в центъра на Пловдив да направим срещата, пак никой няма да дойде. Лошо, колеги от Пловдив, лошо!
Коментар
-
’Ай стига са джанкахте де, отпусна ви емоцията - "Цигов Чарк" и се почнахте....Организацията ми допадна, както и хората - като цяло 6+karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
Аз се смазах, цяло слово си бях написал за съботата и вечерта вече нямах сили.Поздрави на всички и благодаря че дойдохте!я, що да не си постна словото Колеги,За тези, които не ме познават - да ви се представя - Жоро, или както ме познават някои - Gtipo. Изминаха почти две години от създаването на нашия форум и клуб.Много от нас намериха в това сдружение приятели, партньори или каузи, за които да се борят.Нека с едно наздраве да си пожелаем поводите за събиране в бъдеще да са ни повече, по-малко неразбирателствата, и заедно да вървим напред! Наздраве!Клубът, който създадохме можеше да обявим по-рано, но лични дела, обикновено по-важни за всеки от нас успяха да ни забавят. Смятаме, че за една такава кауза няма време, или то не е важно, важното е да просъществува.Всичко, което правим за клуба, ние правим и за самите себе си. Чрез нашите действия и обикновени коментари съзнателно помагаме не толкова за разпространението на една марка, колкото чрез знанията и уменията си на хора в познати за нас ситуации.Предполагам не всички се познаваме лично, нека ви представя някои от хората днес:1 Пешо - Pecho - отговорникът за красотата на нашият сайт. Хвърля реклами всякакви.2. Илко - Ilko - виновен за функционалността на форума, винаги насреща за бан.3. Веско, Файърчо - Fire 999 - бивш администратор и модератор, сега не с много време, заменен от 4. Кики - kuku - нашият нов ковчежник и финансов гении.5. И на първо място, но споменат по случайност последен - Миро - kilar - нашият Фиат държавен глава, човекът-идея, който ни събра.Тези 5 човека, във словото ми надолу са написали неща, които възпитанието не ми позволява да изрека пред толкова много хора. Така че ще прескоча тази част.Можете да вземете заявленията си от Кики и Илко, и да получите информация от тях за условията за членство в клуб Фиат Форум България. Още веднъж - наздраве и до нови срещи!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
karolev написа:’Ай стига са джанкахте де, отпусна ви емоцията - "Цигов Чарк" и се почнахте....Организацията ми допадна, както и хората - като цяло 6+"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Съжалявам за студения хотел, когато проверявах нямаше друг хотел, който да ни приеме на тази цена, и с нужните места на това място.След първата вечер ми обещаха че ще надуят парното колкото могат, за да стоплят хотела, и ще оправят нещата, това със спирането на парното и на мен ми дойде не ок. По-рано ми обещаха че парно ще има, и ще е силно.Кръчмата пък сменихме в последния момент, защото се оказа че в другат няма да се съберем.Благодаря на kilar, kuku, и pecho за перфектно организираните състезания!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
под джанкане не разбирай караницаkarolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
GTipo написа:Съжалявам за студения хотел, когато проверявах нямаше друг хотел, който да ни приеме на тази цена, и с нужните места на това място.След първата вечер ми обещаха че ще надуят парното колкото могат, за да стоплят хотела, и ще оправят нещата, това със спирането на парното и на мен ми дойде не ок. По-рано ми обещаха че парно ще има, и ще е силно.Кръчмата пък сменихме в последния момент, защото се оказа че в другат няма да се съберем.Благодаря на kilar, kuku, и pecho за перфектно организираните състезания!"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
ооооо, сокче. ми чи ко да прааа - на работа съм и след 30 мин. си тръгвамkarolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
Коментар
-
е,хайде де, вися беше точната дума.karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар