Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Цигов Чарк

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dzvqroto-qnisZ написа:
    SokOtPraskova написа:
    Амиии беше доста забавно, само като изключим факта, че не можахме да се изкъпем и спах с два пуловера. Иначе куфях доволно! :DПП - Ако коствено или некоствено съм попаднала на някой от снимките Ви, колеги МОЛЯ бъдете пестеливи откъм публикуването им! Благодаря!
    Ааааааааа такива да ги няма,никакво спестяване на снимките Нямаше ли кой да Ви топли Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
    Уви наистина нямаше Разчитахме на Jerry Lee Lewis за разгрявка.
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

А дали си положила някакви усилия че от това което видях аз не беше много активна
      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
        А дали си положила някакви усилия че от това което видях аз не беше много активна
        Определено бях активна, но в насоки, които не осигуряват топлота

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
          Immortal написа:
          Предлагам дружно да порицаем колегите ни от Пловдив, които по стара форумска традиция не се появиха на националната ни среща.Вече почвам да си мисля, че и в центъра на Пловдив да направим срещата, пак никой няма да дойде. Лошо, колеги от Пловдив, лошо!
          Ааааааа не така аз бях или не си ме забелязал Едно колективно хапване в турския ресторант в Пловдив няма да е зле
          Ти не се броиш То и аз съм от Пловдив, ако трябва да сме точни, поне по месторождение... Имах предвид силната пловдивска група, която се събира всяка неделя край стадиона...те си знаят.

Коментар

’Ай стига са джанкахте де, отпусна ви емоцията - "Цигов Чарк" и се почнахте....Организацията ми допадна, както и хората - като цяло 6+
            karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
            https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Аз се смазах, цяло слово си бях написал за съботата и вечерта вече нямах сили.Поздрави на всички и благодаря че дойдохте!я, що да не си постна словото Колеги,За тези, които не ме познават - да ви се представя - Жоро, или както ме познават някои - Gtipo. Изминаха почти две години от създаването на нашия форум и клуб.Много от нас намериха в това сдружение приятели, партньори или каузи, за които да се борят.Нека с едно наздраве да си пожелаем поводите за събиране в бъдеще да са ни повече, по-малко неразбирателствата, и заедно да вървим напред! Наздраве!Клубът, който създадохме можеше да обявим по-рано, но лични дела, обикновено по-важни за всеки от нас успяха да ни забавят. Смятаме, че за една такава кауза няма време, или то не е важно, важното е да просъществува.Всичко, което правим за клуба, ние правим и за самите себе си. Чрез нашите действия и обикновени коментари съзнателно помагаме не толкова за разпространението на една марка, колкото чрез знанията и уменията си на хора в познати за нас ситуации.Предполагам не всички се познаваме лично, нека ви представя някои от хората днес:1 Пешо - Pecho - отговорникът за красотата на нашият сайт. Хвърля реклами всякакви.2. Илко - Ilko - виновен за функционалността на форума, винаги насреща за бан.3. Веско, Файърчо - Fire 999 - бивш администратор и модератор, сега не с много време, заменен от 4. Кики - kuku - нашият нов ковчежник и финансов гении.5. И на първо място, но споменат по случайност последен - Миро - kilar - нашият Фиат държавен глава, човекът-идея, който ни събра.Тези 5 човека, във словото ми надолу са написали неща, които възпитанието не ми позволява да изрека пред толкова много хора. Така че ще прескоча тази част.Можете да вземете заявленията си от Кики и Илко, и да получите информация от тях за условията за членство в клуб Фиат Форум България. Още веднъж - наздраве и до нови срещи!
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

karolev написа:
                ’Ай стига са джанкахте де, отпусна ви емоцията - "Цигов Чарк" и се почнахте....Организацията ми допадна, както и хората - като цяло 6+
                Никой не се джанка за нищо,коментираме просто

Коментар

Съжалявам за студения хотел, когато проверявах нямаше друг хотел, който да ни приеме на тази цена, и с нужните места на това място.След първата вечер ми обещаха че ще надуят парното колкото могат, за да стоплят хотела, и ще оправят нещата, това със спирането на парното и на мен ми дойде не ок. По-рано ми обещаха че парно ще има, и ще е силно.Кръчмата пък сменихме в последния момент, защото се оказа че в другат няма да се съберем.Благодаря на kilar, kuku, и pecho за перфектно организираните състезания!
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

под джанкане не разбирай караница
                    https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

GTipo написа:
                      Съжалявам за студения хотел, когато проверявах нямаше друг хотел, който да ни приеме на тази цена, и с нужните места на това място.След първата вечер ми обещаха че ще надуят парното колкото могат, за да стоплят хотела, и ще оправят нещата, това със спирането на парното и на мен ми дойде не ок. По-рано ми обещаха че парно ще има, и ще е силно.Кръчмата пък сменихме в последния момент, защото се оказа че в другат няма да се съберем.Благодаря на kilar, kuku, и pecho за перфектно организираните състезания!
                      Не съжалявай за нищо,беше добре(носихме си духалки,а и мажете ни ни топлиха(и алкохола също ))

Коментар

Абе майната му на хотела! Беше си готино, само дето понастинах малко, но не е проблем. Може да оправим недоразумението с разтриване на врата от някой от организаторите :Dkarolev: какво правиш... :D

Коментар

ооооо, сокче. ми чи ко да прааа - на работа съм и след 30 мин. си тръгвам

Коментар

karolev написа:
                            ооооо, сокче. ми чи ко да прааа - на работа съм и след 30 мин. си тръгвам
                            " Вися " беше правилния отговор.

Коментар

е,хайде де, вися беше точната дума.

Коментар

karolev написа:
                                под джанкане не разбирай караница
                                а какво да разбирам

Коментар

Working...
                                X