Срещата се получи добре. Посетеността също беше най - добрата.Естественно, че винаги може и по-добре. Видяхте и сами, че нещата до последно се променяха в движение.При такива срещи няма как да мине и без недоволни. А относно парното - опита натрупан с годините ни е научил ВИНАГИ да си носим духалка за всеки случай.Аз лично спах с едно одеалце и гол по гащи. Относно състезанията - корумпирания председател на клуба ми отмъкна спечелената с толкова усилия награда! Оставка!Оставка!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и снимки от срещата в Цигов Чарк
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Срещата се получи добре. Посетеността също беше най - добрата.Естественно, че винаги може и по-добре. Видяхте и сами, че нещата до последно се променяха в движение.При такива срещи няма как да мине и без недоволни. А относно парното - опита натрупан с годините ни е научил ВИНАГИ да си носим духалка за всеки случай.Аз лично спах с едно одеалце и гол по гащи. Относно състезанията - корумпирания председател на клуба ми отмъкна спечелената с толкова усилия награда! Оставка!Оставка!Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:kiro_of_the_day написа:Срещата се получи добре. Посетеността също беше най - добрата.Естественно, че винаги може и по-добре. Видяхте и сами, че нещата до последно се променяха в движение.При такива срещи няма как да мине и без недоволни. А относно парното - опита натрупан с годините ни е научил ВИНАГИ да си носим духалка за всеки случай.Аз лично спах с едно одеалце и гол по гащи. Относно състезанията - корумпирания председател на клуба ми отмъкна спечелената с толкова усилия награда! Оставка!Оставка!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:PREDATORst написа:kiro_of_the_day написа:Срещата се получи добре. Посетеността също беше най - добрата.Естественно, че винаги може и по-добре. Видяхте и сами, че нещата до последно се променяха в движение.При такива срещи няма как да мине и без недоволни. А относно парното - опита натрупан с годините ни е научил ВИНАГИ да си носим духалка за всеки случай.Аз лично спах с едно одеалце и гол по гащи. Относно състезанията - корумпирания председател на клуба ми отмъкна спечелената с толкова усилия награда! Оставка!Оставка!Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Не знам как го вадеха, ама три пъти се опитвам да поръчам спрайт на тази мойта приятелка(след като те се опита 5 пъти), накрая ми донесе три спрайта на куп :D Най-много ми допадна бармана. С тоя палав мустак, явно беше пленен от Оги, цяла вечер не спираше да го гледа втренчено. :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Амиии беше доста забавно, само като изключим факта, че не можахме да се изкъпем и спах с два пуловера. Иначе куфях доволно! :DПП - Ако коствено или некоствено съм попаднала на някой от снимките Ви, колеги МОЛЯ бъдете пестеливи откъм публикуването им! Благодаря!"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Immortal написа:Предлагам дружно да порицаем колегите ни от Пловдив, които по стара форумска традиция не се появиха на националната ни среща.Вече почвам да си мисля, че и в центъра на Пловдив да направим срещата, пак никой няма да дойде. Лошо, колеги от Пловдив, лошо!"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар