Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и снимки от срещата в Цигов Чарк
Collapse
X
-
Сокче, не намери ли кой да те топли през студената нощ?!? Аз пропуснах да благодаря най-вече на човека, който официално даде идеята за тази среща - Живко ///// ( http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35000 ).Както разбрах, на него пък тази идея му била подшушната от колежката Inessita. Не че на нас нямаше да ни хрумне нещо подобно де
Коментар
-
Immortal написа:Сокче, не намери ли кой да те топли през студената нощ?!?Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Абре, лоша дума за хотела няма да кажа, нищо че сутринта нямаше парно и беше малко мръсничко, меко казано! Тези неща за мен не са от първостепенно значение, другата седмица да кажете, пак сме там Хммм, на одеалото ми открих седем дъъъълги косъма, жена ми е с къса коса, ако съм объркал стаите, ша ма извиняватеAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Immortal написа:Между другото, така и не разбрах какъв е проблема с парното?!?В нашата стая си беше топло, може би благодарение на духалката, която не изключихме изобщоMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Junkey написа:Всичко беше ок, с малки изключения, които няма да изреждам. Само не можах да разбера защо спряха парното през нощта.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Уаууууу! Вече и ние се прибрахме!Не ме питайте що толкова късно! Жената като грабна картата и гледа, смята, прави струва и вика - а глей ся - през село Дюлино печелим 20 км! Аз й викам - наясно ли си какъв е пътя от там? И тя вика - ми никога не съм минавала, давай да видим! Викам - да не съжаляваш? И тъй - който не е минавал през дюлински проход - само на места има асфалт (дрифтаджийска отсечка) ! Гади й се по завоите! 4 закъсали джипа видяхме! Само едно браво ми изпревари!И за капак след аспарухов мост ме спитрат - 25 км/ч отгоре! Въйййййй - хубава работа! Викам - ми 900 км съм за волана - уморих се! И куката ми връща документите и вика - Беги, че мноо ти е голяма глобата! И тъй - другия път - без жената!Общия пробег - 915,6 км с 60 литра бензин!Иначе страхотна среща (меко казано)! Благодаря ви, пичове, че ви има! Благодаря, че сте толкова готини! Благодаря ви, че всяка сбирка е все по-масова! (Благодаря и на Живето! )
Коментар
-
За срещата какво да кажа - събраха се хубави хора на хубаво място . Пролетна среща, а, чиста зима си беше. В нашата стая имаше парно, но без духалката и 3 родопски одеяла нежният ми организъм щеше да се пречупи .От постовете разбирам, че са присъствали интересни никове от форума, но за повечето така и не разбрах кой кой е. Докато се провеждаха игрите, за които специално поздравявам организаторите, коментирахме, че по-голяма част от хората не се познаваме и не би било лошо в ресторанта да направим нещо като представяне. Мисля, че подобно нещо е правено на първата среща на форума, но оттогава много се промениха нещата. Ако идеята ви харесва, можем да я реализираме на следващата среща.Специално за игрите, срамувам се от представянето си на състезанието с гумите . Страхувах се някоя гума да не отлети надолу по пътя и от предпазливост дадох такова слабо време, за което си посипвам главата с пепел :D .От многото снимки, които направихме, избрах само 10-ина и вчера ги пратих на Илко. Мисля, че няма смисъл от хиляди еднотипни снимки.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
среща
Добре стана срещата доста хора се събрахме а някой брой ли колко сме на масата -те Дори и аз останах в хотела имаше и парно и вода -топла и една печка допълнително -жената обича да и много топло На който му е било студено можело е да пита за една печка да му дадат преди имаше поне 10 бр.и в ресторанта този път беше по добре и сервитьора сам се оправи на толкова хора е малко се шашкаше по някога ама бива.
Коментар
-
Re: среща
kluchar написа:... и сервитьора сам се оправи на толкова хора е малко се шашкаше по някога ама бива.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар