Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Цигов чарк

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIRE 8V написа:
    Някой смята ли да тръгва от София в Петък и ако ДА, по кое време
    Аз ще тръгвам от София в петък но след 19:00 защото ще се отбия през Пещера(там ще преспя) и в събота по някое време се качвам на Цигулка
    Bravo 1.2 16v
    Lancia Dedra 1.8 16v
    Suzuki GSXR250R

Коментар

Малко инфо за времето:http://www.wunderground.com/cgi-bin/...=WEATHERМоя анализ е да се обличаме топло, и в неделя да се готвим за дъжд, може и за сняг, защото все пак е планина.
      Прикачени файлове
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ние тръгваме от София някъде около 18.30ч.Ако някой мисли по това време да пътува сме навити да направим една колона. :P

Коментар

Актуална информация за времето в Батак и Цигов Чарк: снощи наваля 20 см. нова снежна покривка! Пътищата са изчистени и опесачени,температурите са отрицателни през ноща! С една дума ще е студено!Пътят Пещера- Батак е заледен,карай те с повишено внимание! Леко пътуване на всички и ще се видим на Цигов Чарк! :D
          Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
          Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

stenli написа:
            Някои има ли си на идея дали ще може да се мине от Пазарджик до Батак през Дебращица /к-с Ливадите където се събирахме/ ?
            Колега по добрият маршрут за движение е Пазарджик - Пещера - Батак - Цигов чарк! Пътят през Дебращица и Св. Константин -Дъното -Цигов чарк не се подържа толкова колкото другия маршрут! И както казах по горе има сняг около 20 см. ! :D

Коментар

Циговчарк-ОРБИТА

сега има сняг но през деня е по топло и може да се стопи до тогава но и да има улиците са чисти така че поне за това няма толкова притеснение по малко де се обикаля по гората или да се плува в язовира :D така че носете си всякакви дрехи за топло и студено да взема и аз със жената да дойдем
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ще има ли някой от Овча купел,който да тръгва към 16,16.30?Да ни хвърли с хлапето до Бизнес парка,за да не се лашкаме по автобусите?П.П. Пътят Пещера-Батак е малко гаден,карайте внимателно!И още - ще вземем 2 духалки (печки), табла,шах,домино и дарст,за друго не се сещам.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Ние ще тръгнем сутринта рано от Кюстендил, и преди срещата ще пообиколим - пещерата Снежанка, това онова... Не сме го правмили от 2 години и повече ...
                  Дано да работи,че като ги знам моите градски какви са мързели...Аз Иван не съм го водила,можем да отидем заедно в неделя.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    kiro_of_the_day написа:
                    Ние ще тръгнем сутринта рано от Кюстендил, и преди срещата ще пообиколим - пещерата Снежанка, това онова... Не сме го правмили от 2 години и повече ...
                    Дано да работи,че като ги знам моите градски какви са мързели...Аз Иван не съм го водила,можем да отидем заедно в неделя.
                    Нали се обсъждаше за тази пещера да се съберем всички следобяда в събота и да отидем да я разгледаме???

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Ще има ли някой от Овча купел,който да тръгва към 16,16.30?Да ни хвърли с хлапето до Бизнес парка,за да не се лашкаме по автобусите?П.П. Пътят Пещера-Батак е малко гаден,карайте внимателно!И още - ще вземем 2 духалки (печки), табла,шах,домино и дарст,за друго не се сещам.
                      Ракия! Ракия да не забравите!!! Майтап!

Коментар

Inessita написа:
                        Irka_fihi написа:
                        kiro_of_the_day написа:
                        Нали се обсъждаше за тази пещера да се съберем всички следобяда в събота и да отидем да я разгледаме???
                        Бе... пещара... Дупка като дупка... Ама има и баш дупки. като ей тез: http://bikinizine.blogspot.com/2009/03/10_17.html
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Я кажете кой още ще идва без да спи и т.н.,защото аз писах че в ресторанта има 60 места, останалото е сбутване, предполагам.Има възможност колеги от Пловдив и околията да дойдат само за през деня, на обяд,говоря за всички, които ще идват вечерта, които не са в този списък?
                          Прикачени файлове
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ами аз ще дойда но няма да спя на Цигов чарк,защото в неделя съм на работа и просто няма начин да остана за през ноща!

Коментар

И аз ще дойда с Жена ми!Като ще се кача и ще риболовствам през деня вечерта ще пием по едно и ще си спим в пещера
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

Коментар

Working...
                                X