Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Цигов чарк

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    можете да ми се обадите: 0ХХХ-ХХХ-ХХХ
    Ако този тел.номер го имаше в темата за взаимопомощ в събота щях да ти звънна и спра за по кафе на Шипка.Имам си разпечатани на листи всички които са дали кординати в темата.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

snake написа:
      z_sutrov написа:
      snake написа:
      Изобщо не мисля, че е страшно. Пътят Пазарджик-Пещера е много добър и напълно почистен от снега, а Пещера-Батак се почиства и при необходимост опесъчава непрекъснато. При внимателно каране може да се мине и с летни гуми, за никакви вериги и шипове не може да става дума, стига до събота да не се случи някакъв природен катаклизъм :D .
      Хора неделя го дават да стигне на места до 25 градуса. за какъс сняг говорите?това беше за тая зима.
      Дано си прав, но не се осланяй много на това . И днес в Пазарджик пристигат коли от високопланинските населени места в региона със сняг по покривите. Батак си е друга България, там печките се палят до края на май... Още когато избрахме датата на срещата, ви казах, че ще е зимна.
      Да, днеска вали на много места сняг ама казаха, че било за последно.Колкото до печките е нормално да се палят ама едва ли ще завее фартуна.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

Тя между другото първоначалната идея беше за зимна среща Все пак мечтата на някои хора ще се осъществи. Жалко, че няма да идват на срещата Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 (за ///// става дума).

Коментар

Сутринта в София валеше яко сняг, а в момента няма и следа от него и е напекло едно слънце ...Там ще си е хладно - важното е да не вали ...

Коментар

Някой смята ли да тръгва от София в Петък и ако ДА, по кое време
            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Някой може ли да даде малко инфо за Шипка. Как е положението там? Може ли да се кара нормално или задължително с вериги (в нета пише че има сняг)?

Коментар

z_sutrov написа:
                Здравейте колеги.аз до последно незнаех дали ще идвам ама се очерта да не бачкаме. Ако има някой който ще е около 8 часа в събота в Ст.Загора, сме се разбрали с още 2 коли да се чакаме на първия паркинг на магистралата посока Пловдив от 8 до 8:30. Той е на няколко км след началото на магистралата. Така, че ако има някой и иска да се движи с нас да заповяда.
                Е, колега, в теб ми беше надеждата от самото начало, но изглежда ще пътуваш от Ст. Загора! А 8.00 ч за първия паркинг на магистралата ще ми дойде доста ранно за тръгване от Бургас Не знам дали други колеги от Бс ще идват, ако да, за събота, 28.03., около 8.00-8.30 съм готов на всякакви срещи.../или нещо подобно /
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Inessita написа:
                  Някой може ли да даде малко инфо за Шипка. Как е положението там? Може ли да се кара нормално или задължително с вериги (в нета пише че има сняг)?
                  Нямаш проблеми със прохода Шипка.Не ти трябват вериги днес минах по този път на обяд ,но да не забравяме ,че положението там се променя за 5 минути.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

la squadra azzurra написа:
                    z_sutrov написа:
                    Здравейте колеги.аз до последно незнаех дали ще идвам ама се очерта да не бачкаме. Ако има някой който ще е около 8 часа в събота в Ст.Загора, сме се разбрали с още 2 коли да се чакаме на първия паркинг на магистралата посока Пловдив от 8 до 8:30. Той е на няколко км след началото на магистралата. Така, че ако има някой и иска да се движи с нас да заповяда.
                    Е, колега, в теб ми беше надеждата от самото начало, но изглежда ще пътуваш от Ст. Загора! А 8.00 ч за първия паркинг на магистралата ще ми дойде доста ранно за тръгване от Бургас Не знам дали други колеги от Бс ще идват, ако да, за събота, 28.03., около 8.00-8.30 съм готов на всякакви срещи.../или нещо подобно /
                    Аз тръгвам за срещата от Бургас-Петък, 27/03/2009 г.,~около обяд-11.30-12.00 ч., имаме уговорка да се срещнем по пътя с колегата Immortal и да пътуваме в пакет до Цигов Чарк.
                    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Да допълня vesko_t, с нас ще пътува и колегата wwalker от Варна. Така че очаквайте колона от италиански автомобили да се появи от изток

Коментар

Някои има ли си на идея дали ще може да се мине от Пазарджик до Батак през Дебращица /к-с Ливадите където се събирахме/ ?

Коментар

stenli написа:
                          Някои има ли си на идея дали ще може да се мине от Пазарджик до Батак през Дебращица /к-с Ливадите където се събирахме/ ?
                          Може, обаче има страшно много завои. Излиза се на Св.Константин и оттам - покрай язовира.

Коментар

la squadra azzurra написа:
                            z_sutrov написа:
                            Е съжалявам колега ама нещо ще ми е малко натоварена програмата малко и затова немога да трагна от Б-с. Навръщане пък за по-напряко ще мина през Сф за Б-с. Важното, че ще се съберем там.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Immortal написа:
                              stenli написа:
                              Може, обаче има страшно много завои. Излиза се на Св.Константин и оттам - покрай язовира.
                              Като се замисля май два пъти съм го минавал Завоите не са проблем надявам се пътя да е почистен.

Коментар

Ай стига бе!Цяла зима сняг не видях в Ямбол (само 3-4 дни за цялата зима), а днес сутринта покривите са побелели.По земята няма натрупано, защото предполагам че вече е топла, но по покривите има тънък слой.Предполагам че до няколко часа ще го няма.Сега е 12:45. И помен няма от сутрешния сняг, а пече едно хубаво пролетно слънце... женски месец

Коментар

Working...
                                X