Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Цигов чарк

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Май рибари (риболовци) няма да има на срещата в Батак...а имаше предложенияааа...
    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
    Трезвен ТУК не пиша!
    Un Italiano Vero

Коментар

ogi28b написа:
      Immortal написа:
      Ти пък имай късмет да не дойдеш И де ги видя тез 200 км?!? По данни от БГ Мапс е под 150 км. За два часа си при нас.
      Само че бгмапс избира най-краткият път с най-многото дупки. Дочух че през Пловдив е най-хитро, а до Пловдив само са 150 км. Виждаш ли - аз дори не знам откъде и как трябва да стигна до там, затова не искам да съм сам. Така че - в неделя ще поиграя снукър с амадеоса и Ники слависта, а и ще оформим редовната неделна среща на форума (Примерно)
      Зададох му най-бърз маршрут - София - Пазарджик по А1 (там ако има дупки...) след което Пазарджик - Пещера - Батак (Пазарджик Пещера е перфектен, минавал съм го, а по останалия път не съм, но идвайки от Пловдив пак от там се минава, така че...).Ти си знаеш де, няма да те кандърдисвам

Коментар

За колегите, които ще идват от София: Няма никаква причина да се ходи чак до Пловдив, пътят ви е през Пазарджик и по-точно: София-Пазарджик-Пещера-Батак-Цигов Чарк, което е около 160 км. Само участъка Пещера-Батак е кофти с много завои, но друг път нямате. Дори да решите да минете през Велинград без да влизате в Пазарджик (София-Септември-с.Варвара-Велинград-Ракитово-Цигов Чарк, участъкът с. Варвара-Велинград (дефилето) също е лош, като Пещера-Батак.Тези, които са от Северна България и ще минават Шипка: проходът Шипка е проходим при зимни условия, миналата седмица го минах 2 пъти. Вторият път снегът се беше стопил на места и под него се показваха доста дълбоки и коварни дупки, особено в най-дясната част на съответната лента. Така че внимавайте. След Шипка имате два варианта: след Шейново има табела "Свиленград" и веднага след нея табела "София" и завой надясно. Ако го изпуснете, ще се озовете чак в Казанлък. Та ако не изпуснете завоя, след това следва с. Дунавци, след което има малко спускане надолу и правите завой надясно. След това посоката е Калофер-Пловдив и тук вече не съм наясно дали е по-добре преди Пловдив да се тръгне по магистралата и да минете пак през Пазарджик или варианта Пловдив-Пещера-Батак-Цигов Чарк е по-кратък. Предупреждавам ви обаче, че миналата седмица подготвяха една доста голяма отсечка почти от Калофер до Пловдив за ремонт и ако той е започнал, вероятно ще има отбивки и пътят ви ще се удължи доста.Вторият вариант, ако след Шипка и Шейново не завиете надясно, е да минете през Казанлък. Тук имате също два варианта: Казанлък-Стара Загора-магистралата-Пловдив и т.н. Аз бих предпочел този вариант, макар че е по-дълъг. Вторият вариант е след Казанлък да тръгнете по някакви си подбалкански пътища, които ще съкратят разстоянието, но са по-лоши със сигурност.Много дълго се получи, дано да ви е полезно, ако имате търпение да го прочетете .
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
          За колегите, които ще идват от София: Няма никаква причина да се ходи чак до Пловдив, пътят ви е през Пазарджик и по-точно: София-Пазарджик-Пещера-Батак-Цигов Чарк, което е около 160 км. Само участъка Пещера-Батак е кофти с много завои, но друг път нямате. Дори да решите да минете през Велинград без да влизате в Пазарджик (София-Септември-с.Варвара-Велинград-Ракитово-Цигов Чарк, участъкът с. Варвара-Велинград (дефилето) също е лош, като Пещера-Батак.Тези, които са от Северна България и ще минават Шипка: проходът Шипка е проходим при зимни условия, миналата седмица го минах 2 пъти. Вторият път снегът се беше стопил на места и под него се показваха доста дълбоки и коварни дупки, особено в най-дясната част на съответната лента. Така че внимавайте. След Шипка имате два варианта: след Шейново има табела "Свиленград" и веднага след нея табела "София" и завой надясно. Ако го изпуснете, ще се озовете чак в Казанлък. Та ако не изпуснете завоя, след това следва с. Дунавци, след което има малко спускане надолу и правите завой надясно. След това посоката е Калофер-Пловдив и тук вече не съм наясно дали е по-добре преди Пловдив да се тръгне по магистралата и да минете пак през Пазарджик или варианта Пловдив-Пещера-Батак-Цигов Чарк е по-кратък. Предупреждавам ви обаче, че миналата седмица подготвяха една доста голяма отсечка почти от Калофер до Пловдив за ремонт и ако той е започнал, вероятно ще има отбивки и пътят ви ще се удължи доста.Вторият вариант, ако след Шипка и Шейново не завиете надясно, е да минете през Казанлък. Тук имате също два варианта: Казанлък-Стара Загора-магистралата-Пловдив и т.н. Аз бих предпочел този вариант, макар че е по-дълъг. Вторият вариант е след Казанлък да тръгнете по някакви си подбалкански пътища, които ще съкратят разстоянието, но са по-лоши със сигурност.Много дълго се получи, дано да ви е полезно, ако имате търпение да го прочетете .
          Има и дръг път!!!Пещера-Св.константин-Яз.Батак-Цигов чарк.С 20 км са отгоре но ще разгледат целия язовир а и пътя е по добър
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

kilar написа:
            Май рибари (риболовци) няма да има на срещата в Батак...а имаше предложенияааа...
            Аз ще заметна ама дано не съм капо
            Bravo 1.2 16v
            Lancia Dedra 1.8 16v
            Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
              Има и дръг път!!!Пещера-Св.константин-Яз.Батак-Цигов чарк.С 20 км са отгоре но ще разгледат целия язовир а и пътя е по добър
              Хайде сега, няма смисъл да се объркват хората с екзотични маршрути.

Коментар

snake написа:
                PREDATORst написа:
                Хайде сега, няма смисъл да се объркват хората с екзотични маршрути.
                Всеки си има глава на раменете
                Bravo 1.2 16v
                Lancia Dedra 1.8 16v
                Suzuki GSXR250R

Коментар

qnisZ написа:
                  kiro_of_the_day написа:
                  Ние ще тръгнем сутринта рано от Кюстендил, и преди срещата ще пообиколим - пещерата Снежанка, това онова... Не сме го правмили от 2 години и повече ...
                  Кире а защо да не направим колективно посешение на пещерата в събота. :D
                  Чакай да видим дали ще идваме, че малката нещо се разболява, та не знам...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

През Батак пътят е кофти, ама кофти, особено след тая зима. Ако има сняг, препоръчвам магистралата, и околовръстното на Пловдив.
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                      През Батак пътят е кофти, ама кофти, особено след тая зима. Ако има сняг, препоръчвам магистралата, и околовръстното на Пловдив.
                      Това не го разбрах . Магистралата няма да те спаси от Батак, минеш ли през Пещера, ще минеш и през Батак. Но не е толкова страшно, участъка Пещера-Батак е само 20-ина километра.Започвам да се замислям, че за софиянци може би е по-добър маршрута София-Септември-с.Варвара-Велинград-Ракитово-Цигов чарк, макар че участъка с.Варвара-Велинград, който също е 20-ина километра, не е много по-добър от Пещера-Батак. По маршрута през Велинград и Ракитово влизате в района на Цигов чарк точно откъм площадчето, откъдето се тръгва за хотел Панорама.Ако някой се обърка, можете да ми се обадите: 0898-753-342

Коментар

А може колите да ги оставим в Пазарджик,и от там с теснолинейката за Велинград П.С.Шегувам се, не е толкова страшно към Батак който е с вериги или гуми с шипове.... а на другите ни остава само да се молим да е изчистен пътя и да не завали Събота вечер за да не усъмнем затрупани под снега в Неделя....
                        ----------------------------------------------------------------------------
                        Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                        ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                        ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Здравейте колеги.аз до последно незнаех дали ще идвам ама се очерта да не бачкаме. Ако има някой който ще е около 8 часа в събота в Ст.Загора, сме се разбрали с още 2 коли да се чакаме на първия паркинг на магистралата посока Пловдив от 8 до 8:30. Той е на няколко км след началото на магистралата. Така, че ако има някой и иска да се движи с нас да заповяда.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Изобщо не мисля, че е страшно. Пътят Пазарджик-Пещера е много добър и напълно почистен от снега, а Пещера-Батак се почиства и при необходимост опесъчава непрекъснато. При внимателно каране може да се мине и с летни гуми, за никакви вериги и шипове не може да става дума, стига до събота да не се случи някакъв природен катаклизъм :D .

Коментар

snake написа:
                              Изобщо не мисля, че е страшно. Пътят Пазарджик-Пещера е много добър и напълно почистен от снега, а Пещера-Батак се почиства и при необходимост опесъчава непрекъснато. При внимателно каране може да се мине и с летни гуми, за никакви вериги и шипове не може да става дума, стига до събота да не се случи някакъв природен катаклизъм :D .
                              Хора неделя го дават да стигне на места до 25 градуса. за какъс сняг говорите?това беше за тая зима.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                                snake написа:
                                Хора неделя го дават да стигне на места до 25 градуса. за какъс сняг говорите?това беше за тая зима.
                                Дано си прав, но не се осланяй много на това . И днес в Пазарджик пристигат коли от високопланинските населени места в региона със сняг по покривите. Батак си е друга България, там печките се палят до края на май... Още когато избрахме датата на срещата, ви казах, че ще е зимна.

Коментар

Working...
                                X