Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Цигов чарк

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PREDATORst написа:
    GTipo написа:
    Колеги,приключихме със салатите, темата се преименува на чат за срещата, кой кого ще черпи, кой кого ще носи...Кой кога ще тръгва, с кого ще ходи и с кой ще се връща.Поздрави от екипа на fiat-bg.org!
    В другата тема си писал че не си видял други кръчми в района.Но точно преди "Панорама" има едно ново хотелче с механа която беше доста голяма но не знам цените че не плащах като бях мисля че се казваше "Дантон"
    Скъпичко е там колега. Миналата година като бях там останах с лоши впечатления и от цените, и от обслужването. Лично мое мнение си е, но има доста по-добри места да бъдем от това
    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

За търсещите друг хотел в околността мога да препоръчам хотел "Аида". Аз лично не съм бил там, но мой колега беше наскоро (за 14 февруари) и е страшно доволен. Има и безжичен интернет. Цената на двойна стая е 58 лв без закуска.За да не се счита за реклама няма да посочвам интернет сайта им, но ако потърсите в Гугъл, ще ги намерите.

Коментар

iceflame написа:
        PREDATORst написа:
        GTipo написа:
        Колеги,приключихме със салатите, темата се преименува на чат за срещата, кой кого ще черпи, кой кого ще носи...Кой кога ще тръгва, с кого ще ходи и с кой ще се връща.Поздрави от екипа на fiat-bg.org!
        В другата тема си писал че не си видял други кръчми в района.Но точно преди "Панорама" има едно ново хотелче с механа която беше доста голяма но не знам цените че не плащах като бях мисля че се казваше "Дантон"
        Скъпичко е там колега. Миналата година като бях там останах с лоши впечатления и от цените, и от обслужването. Лично мое мнение си е, но има доста по-добри места да бъдем от това
        А сега се сетих и за една друга на брега на язовира точно на 500метра по надолу от "Панорама" към контра стената
        Bravo 1.2 16v
        Lancia Dedra 1.8 16v
        Suzuki GSXR250R

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Ние ще тръгнем сутринта рано от Кюстендил, и преди срещата ще пообиколим - пещерата Снежанка, това онова... Не сме го правмили от 2 години и повече ...
          Кире а защо да не направим колективно посешение на пещерата в събота. :D

Коментар

qnisZ написа:
            kiro_of_the_day написа:
            Ние ще тръгнем сутринта рано от Кюстендил, и преди срещата ще пообиколим - пещерата Снежанка, това онова... Не сме го правмили от 2 години и повече ...
            Кире а защо да не направим колективно посешение на пещерата в събота. :D
            Това не е никак лоша идея! Само да е по към следобяда.

Коментар

Подкрепям! И без това в събота можем да направим една колективна групова обиколка на района - Батак, пещерата Снежанка... други забележителности..А и си намерих компания за из път - с колегата vesko_t ще се съберем някъде по пътя...

Коментар

Някой от София да тръгва в събота към 11-12 ?
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                  Някой от София да тръгва в събота към 11-12 ?
                  10:00-10:30 - Аз и Junkey
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ние с No name няма да можем да дойдем... Да се забавлявате и за нас и да правите много снимки! Който иска да отиде в последния момент да знае, че има платени 3 легла може да се възползва
                    RIP Притежателка на горда Panda RIP
                    Bravo 1.2 16V

Коментар

Все още търся някой с който да пътуваме заедно в късния следобед в събота. Ама като гледам - май ще мине без мен. Да бия 200 км за да седна в кръчма и да пия 2 ракии -

Коментар

ogi28b написа:
                        Все още търся някой с който да пътуваме заедно в късния следобед в събота. Ама като гледам - май ще мине без мен. Да бия 200 км за да седна в кръчма и да пия 2 ракии -
                        Ти пък имай късмет да не дойдеш И де ги видя тез 200 км?!? По данни от БГ Мапс е под 150 км. За два часа си при нас.

Коментар

Колеги, в събота след обед ще се опитаме да започнем сбирката с няколко занимателни игри с награди.Така че ако имате възможност е добре да пристигнете по обед или в ранния следобед за да може да се настаните в хотела и после да се включите.Дано само времето не дъждовно, но досега винаги сме уцелваме.

Коментар

Едната от наградите е осигурена вече. Да се готвят авджиите, джапането е подсигурено :D .Жалко само, че Юлето и Раличка нема да идват.
                            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                            Трезвен ТУК не пиша!
                            Un Italiano Vero

Коментар

ogi28b написа:
                              Само смеи да не дойдеш.
                              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Immortal написа:
                                Ти пък имай късмет да не дойдеш И де ги видя тез 200 км?!? По данни от БГ Мапс е под 150 км. За два часа си при нас.
                                Само че бгмапс избира най-краткият път с най-многото дупки. Дочух че през Пловдив е най-хитро, а до Пловдив само са 150 км. Виждаш ли - аз дори не знам откъде и как трябва да стигна до там, затова не искам да съм сам. Така че - в неделя ще поиграя снукър с амадеоса и Ники слависта, а и ще оформим редовната неделна среща на форума (Примерно)

Коментар

Working...
                                X