Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Цигов чарк

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря колега Junkey, но и без това рядко изкарвам колата извън София, а и Стилото го имам отскоро... Предпочитам да пътувам с него. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 Май се очертава сбирка на съботната софийска група на Цариградско шосе. Trace, ако искаш там? Stefanaki, може би да посочиш малко по-конкретно мястото (отсечката не е чак толкова малка)?
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз също ще пътувам в събота сутринта така че ме бройте и мен.Някъде около 10 - 10:30 е добре да тръгнем от сборният пункт.Що не го направим точно след караулката на изхода на София. Има някакви заведения там и място за спиране.

Коментар

Pecho написа:
        Благодаря колега Junkey, но и без това рядко изкарвам колата извън София, а и Стилото го имам отскоро... Предпочитам да пътувам с него. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 Май се очертава сбирка на съботната софийска група на Цариградско шосе. Trace, ако искаш там? Stefanaki, може би да посочиш малко по-конкретно мястото (отсечката не е чак толкова малка)?
        До института по електроника, веднага след отбивката за локалното, но по Цариградско.И после ще се изчакаме с Илко.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Аз тръгвам към 10 днес.Носете си ръкавици, ще ви трябват защото е заснежено,и за една от изненадите там Когато стигнете, търсете ме на следния телефон:0898 45 12 68 - Жоро
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

За утре последно остава след караулката на изхода на София >> 10 - 10.30ч. ли?Маршрута какъв ще бъде?
            karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
            https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Приемате ли непредвидени в списъка 2 момичета..
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                Как непредвидени ти нали щеше да идваш? Няма да излагаш женската част от форума яяяя!!! Нека ни видят колко сме много каките тука!!!

Коментар

Inessita написа:
                  SokOtPraskova написа:
                  Как непредвидени ти нали щеше да идваш? Няма да излагаш женската част от форума яяяя!!! Нека ни видят колко сме много каките тука!!!
                  Еми аз не съм запазвала..Сега видях номера на колегата Жоро организатор ама той пътуваше и стана сконфузно..

Коментар

Да той би трябвало да е тръгнал вече.

Коментар

Е ти се беше заканила да превеждаш пари, ама там си остана....Колкото повече момичета,толкова по-весело...... :D:D:D:D:D
                      https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Еми аз мислех да не идвам, ама една приятелка вика айде да се разходим, и така. А иначе разбрах, че може и по-късно от дадения срок да се запише човек и затова така

Коментар

Аз ще ви чакам след караулката, че този институт по електроника ми е напълно непознат.SokOtPraskova: Трябва да може и след срока - все пак това е хотел, а ние едва ли сме го запълнили целия.А ако е така, има и други наоколо.
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Значи утре съм след караулката към 10ч

Коментар

Пътя до Велинград е идеално почистен и сравнително добър. Току ще се връщам оттам. Препоръчвам на софиянци маршрута: София-Септември-с.Варвара-пътят за Велинград-Ракитово-Цигов Чарк. Не се влиза във Велинград, малко преди града има разклон и се завива наляво за Ракитово !
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Всеки който желае - да заповяда.Специална покана към SokOtPraskova и приятелката и Има места и по колите които ще тръгнат от София утре. Ако някой няма превоз но му се прави разходка - ще го закараме и ще го върнем Значи остава последната среща - на изхода на София (магистрала Тракия) веднага след пункта на КАТОколо 10 - 10:20 часаЗа да тръгнем към 10:30

Коментар

Working...
                                X