Благодаря колега Junkey, но и без това рядко изкарвам колата извън София, а и Стилото го имам отскоро... Предпочитам да пътувам с него. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 Май се очертава сбирка на съботната софийска група на Цариградско шосе. Trace, ако искаш там? Stefanaki, може би да посочиш малко по-конкретно мястото (отсечката не е чак толкова малка)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за Цигов чарк
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Pecho написа:Благодаря колега Junkey, но и без това рядко изкарвам колата извън София, а и Стилото го имам отскоро... Предпочитам да пътувам с него. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 Май се очертава сбирка на съботната софийска група на Цариградско шосе. Trace, ако искаш там? Stefanaki, може би да посочиш малко по-конкретно мястото (отсечката не е чак толкова малка)?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
За утре последно остава след караулката на изхода на София >> 10 - 10.30ч. ли?Маршрута какъв ще бъде?karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
Inessita написа:SokOtPraskova написа:Приемате ли непредвидени в списъка 2 момичета..Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Е ти се беше заканила да превеждаш пари, ама там си остана....Колкото повече момичета,толкова по-весело...... :D:D:D:D:Dkarolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
Аз ще ви чакам след караулката, че този институт по електроника ми е напълно непознат.SokOtPraskova: Трябва да може и след срока - все пак това е хотел, а ние едва ли сме го запълнили целия.А ако е така, има и други наоколо.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Значи утре съм след караулката към 10чkarolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
Коментар
-
Пътя до Велинград е идеално почистен и сравнително добър. Току ще се връщам оттам. Препоръчвам на софиянци маршрута: София-Септември-с.Варвара-пътят за Велинград-Ракитово-Цигов Чарк. Не се влиза във Велинград, малко преди града има разклон и се завива наляво за Ракитово !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Всеки който желае - да заповяда.Специална покана към SokOtPraskova и приятелката и Има места и по колите които ще тръгнат от София утре. Ако някой няма превоз но му се прави разходка - ще го закараме и ще го върнем Значи остава последната среща - на изхода на София (магистрала Тракия) веднага след пункта на КАТОколо 10 - 10:20 часаЗа да тръгнем към 10:30
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар