Възнамерявам да пътувам в събота сутринта (ще правим ли софийска група? ) и да се върна в неделя следобед. Има място в колата, та ако има някой желаещ да го транспортирам - да заповяда. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за Цигов чарк
Collapse
Заключена тема
X
X
-
28.03.09 10:00-10:30 м/у детелината на 7-ми км. и METRO по Цариградско - досега сме две коли.Чуствайте се поканени.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
fihi
Immortal написа:Irka_fihi написа:Ще има ли някой от Овча купел,който да тръгва към 16,16.30?Да ни хвърли с хлапето до Бизнес парка,за да не се лашкаме по автобусите?П.П. Пътят Пещера-Батак е малко гаден,карайте внимателно!И още - ще вземем 2 духалки (печки), табла,шах,домино и дарст,за друго не се сещам.
Коментар
-
z_sutrov написа:Tornado написа:Възнамерявам да тръгна в събота рано сутрин от Казанлък.Има ли някой който ще пътува по това време от Стара Загора,Карлово,Пловдив или Пазарджик да пътуваме заедно.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ето малко снимки от днес,току що се връщам от Цигов Чарк.Бяхме до хотела да видим какво става,да огледаме пътя и т.н.Обядвахме в една кръчма на 5 мин. до хотела и се оказа че е доста уютно вътре и има места за 100 човека.Жалко че вече е уговорено за заведението и ще трябва да се посместим малко повече но.... важното е да е весело.Междо другото пътя от Свети Константин до Цигов Чарк е ужасен,сняг и лед само.Ние се качихме през Добра Вода но наистина е ужасно от там.На връщане слязохме през пътя за Велинград и от там е много по-добре .Пътят е изчистен на всякъде и е супер за качване.тъй че аз мисля да се кача пак по този път към Велинград.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Pecho написа:Възнамерявам да пътувам в събота сутринта (ще правим ли софийска група? ) и да се върна в неделя следобед. Има място в колата, та ако има някой желаещ да го транспортирам - да заповяда. :DFiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар