Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Цигов чарк

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Възнамерявам да пътувам в събота сутринта (ще правим ли софийска група? ) и да се върна в неделя следобед. Има място в колата, та ако има някой желаещ да го транспортирам - да заповяда. :D
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

И аз съм за събота сутринта, може да тръгнем заедно.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

28.03.09 10:00-10:30 м/у детелината на 7-ми км. и METRO по Цариградско - досега сме две коли.Чуствайте се поканени.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Отново се интересувам дали има някой, който ще пътува в Събота, около 15:00 часа? Това е възможният най-ранен час в който мога да тръгна.

Коментар

Възнамерявам да тръгна в събота рано сутрин от Казанлък.Има ли някой който ще пътува по това време от Стара Загора,Карлово,Пловдив или Пазарджик да пътуваме заедно.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Immortal написа:
              Irka_fihi написа:
              Ще има ли някой от Овча купел,който да тръгва към 16,16.30?Да ни хвърли с хлапето до Бизнес парка,за да не се лашкаме по автобусите?П.П. Пътят Пещера-Батак е малко гаден,карайте внимателно!И още - ще вземем 2 духалки (печки), табла,шах,домино и дарст,за друго не се сещам.
              Ракия! Ракия да не забравите!!! Майтап!
              За ракията аз поемам ангажимента.

Коментар

Tornado написа:
                Възнамерявам да тръгна в събота рано сутрин от Казанлък.Има ли някой който ще пътува по това време от Стара Загора,Карлово,Пловдив или Пазарджик да пътуваме заедно.
                Имаш ЛС
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                  Tornado написа:
                  Имаш ЛС
                  Да видях.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

От Пазарджик ще тръгваме в 2 часа
                    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Среща-Цигов чарк

Среща-Цигов чарк-Прогноза време
                      Прикачени файлове
                      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Ето малко снимки от днес,току що се връщам от Цигов Чарк.Бяхме до хотела да видим какво става,да огледаме пътя и т.н.Обядвахме в една кръчма на 5 мин. до хотела и се оказа че е доста уютно вътре и има места за 100 човека.Жалко че вече е уговорено за заведението и ще трябва да се посместим малко повече но.... важното е да е весело.Междо другото пътя от Свети Константин до Цигов Чарк е ужасен,сняг и лед само.Ние се качихме през Добра Вода но наистина е ужасно от там.На връщане слязохме през пътя за Велинград и от там е много по-добре .Пътят е изчистен на всякъде и е супер за качване.тъй че аз мисля да се кача пак по този път към Велинград.
                        Прикачени файлове
                        ----------------------------------------------------------------------------
                        Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                        ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                        ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Малиии ние мислехме ако има време да пробваме дали има риба

Коментар

Inessita написа:
                            Малиии ние мислехме ако има време да пробваме дали има риба
                            че никой не ви пречи да пробвате. обаче първо с чука и длетото по една дупка правите и сте готово.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Понеже както разбрахте ние няма да идваме, платената стая е предостъпваме на ogi28b да нощуват на наше място Да си изкарате много хубаво!
                              RIP Притежателка на горда Panda RIP
                              Bravo 1.2 16V

Коментар

Pecho написа:
                                Възнамерявам да пътувам в събота сутринта (ще правим ли софийска група? ) и да се върна в неделя следобед. Има място в колата, та ако има някой желаещ да го транспортирам - да заповяда. :D
                                Колега да тръгнем заедно, при мен също има все още едно място .
                                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Working...
                                X