Колеги,приключихме със салатите, темата се преименува на чат за срещата, кой кого ще черпи, кой кого ще носи...Кой кога ще тръгва, с кого ще ходи и с кой ще се връща.Поздрави от екипа на fiat-bg.org!
В другата тема си писал че не си видял други кръчми в района.Но точно преди "Панорама" има едно ново хотелче с механа която беше доста голяма но не знам цените че не плащах като бях мисля че се казваше "Дантон"
Скъпичко е там колега. Миналата година като бях там останах с лоши впечатления и от цените, и от обслужването. Лично мое мнение си е, но има доста по-добри места да бъдем от това
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
За търсещите друг хотел в околността мога да препоръчам хотел "Аида". Аз лично не съм бил там, но мой колега беше наскоро (за 14 февруари) и е страшно доволен. Има и безжичен интернет. Цената на двойна стая е 58 лв без закуска.За да не се счита за реклама няма да посочвам интернет сайта им, но ако потърсите в Гугъл, ще ги намерите.
Колеги,приключихме със салатите, темата се преименува на чат за срещата, кой кого ще черпи, кой кого ще носи...Кой кога ще тръгва, с кого ще ходи и с кой ще се връща.Поздрави от екипа на fiat-bg.org!
В другата тема си писал че не си видял други кръчми в района.Но точно преди "Панорама" има едно ново хотелче с механа която беше доста голяма но не знам цените че не плащах като бях мисля че се казваше "Дантон"
Скъпичко е там колега. Миналата година като бях там останах с лоши впечатления и от цените, и от обслужването. Лично мое мнение си е, но има доста по-добри места да бъдем от това
А сега се сетих и за една друга на брега на язовира точно на 500метра по надолу от "Панорама" към контра стената
Ние ще тръгнем сутринта рано от Кюстендил, и преди срещата ще пообиколим - пещерата Снежанка, това онова... Не сме го правмили от 2 години и повече ...
Кире а защо да не направим колективно посешение на пещерата в събота. :D
Ние ще тръгнем сутринта рано от Кюстендил, и преди срещата ще пообиколим - пещерата Снежанка, това онова... Не сме го правмили от 2 години и повече ...
Кире а защо да не направим колективно посешение на пещерата в събота. :D
Това не е никак лоша идея! Само да е по към следобяда.
Подкрепям! И без това в събота можем да направим една колективна групова обиколка на района - Батак, пещерата Снежанка... други забележителности..А и си намерих компания за из път - с колегата vesko_t ще се съберем някъде по пътя...
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Ние с No name няма да можем да дойдем... Да се забавлявате и за нас и да правите много снимки! Който иска да отиде в последния момент да знае, че има платени 3 легла може да се възползва
Все още търся някой с който да пътуваме заедно в късния следобед в събота. Ама като гледам - май ще мине без мен. Да бия 200 км за да седна в кръчма и да пия 2 ракии -
Все още търся някой с който да пътуваме заедно в късния следобед в събота. Ама като гледам - май ще мине без мен. Да бия 200 км за да седна в кръчма и да пия 2 ракии -
Ти пък имай късмет да не дойдеш И де ги видя тез 200 км?!? По данни от БГ Мапс е под 150 км. За два часа си при нас.
Колеги, в събота след обед ще се опитаме да започнем сбирката с няколко занимателни игри с награди.Така че ако имате възможност е добре да пристигнете по обед или в ранния следобед за да може да се настаните в хотела и после да се включите.Дано само времето не дъждовно, но досега винаги сме уцелваме.
Едната от наградите е осигурена вече. Да се готвят авджиите, джапането е подсигурено :D .Жалко само, че Юлето и Раличка нема да идват.
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Ти пък имай късмет да не дойдеш И де ги видя тез 200 км?!? По данни от БГ Мапс е под 150 км. За два часа си при нас.
Само че бгмапс избира най-краткият път с най-многото дупки. Дочух че през Пловдив е най-хитро, а до Пловдив само са 150 км. Виждаш ли - аз дори не знам откъде и как трябва да стигна до там, затова не искам да съм сам. Така че - в неделя ще поиграя снукър с амадеоса и Ники слависта, а и ще оформим редовната неделна среща на форума (Примерно)
Коментар