овчарски - 7селска - 1овчарска - 5шопска - 5зелена - 2зеле с моркови (без майонеза) - 1
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за Цигов чарк
Collapse
Заключена тема
X
X
-
karolev написа:Ок де,защо да има няколко стотин предложения за каквото и да е. Нека всеки предложи меню или направо от ресторанта (кръчмата) не спуснат меню,а пък ние да го одобрим или променим (в зависимост от предложеното меню).Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Pecho написа:овчарски - 7селска - 1овчарска - 5шопска - 5зелена - 2зеле с моркови (без майонеза) - 1VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
В горния списък са само харата, които са платили за Панорама. Мисля че ще има и други колеги, които ще си плащат нощувките на място или ще нощуват в друг хотел. Може би трябваше да се направи списък с всички, които ще присъстват на срещата за да се знае за колко човека да се запазят места в ресторанта, и чак след това салатите.
Коментар
-
Inessita написа:В горния списък са само харата, които са платили за Панорама.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Аз се извинявам, че така ги написах моите по-горе. Просто и аз бях объркан от предишните постове.Pecho не разбрах каква ти е салатата. Останалите ги систематизирах:Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Stefanaki написа:Inessita написа:В горния списък са само харата, които са платили за Панорама.
Коментар
-
Добре де, още две овчарски салати. (Предложение,поне за сега)Основно: Пържоли: пилешки или свински.илиКебапчета или Кюфтетаа може биШишчетаГарнитура:Пържени картофи с/без сиренеилиКартофени "пънчета"karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
karolev написа:Добре де, още две овчарски салати. (Предложение,поне за сега)Основно: Пържоли: пилешки или свински.илиКебапчета или Кюфтетаа може биШишчетаГарнитура:Пържени картофи с/без сиренеилиКартофени "пънчета"Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар