Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Цигов чарк

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

овчарски - 7селска - 1овчарска - 5шопска - 5зелена - 2зеле с моркови (без майонеза) - 1
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

овчарскa - 1зеле с моркови (и майонеза) - 1
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

karolev написа:
        Ок де,защо да има няколко стотин предложения за каквото и да е. Нека всеки предложи меню или направо от ресторанта (кръчмата) не спуснат меню,а пък ние да го одобрим или променим (в зависимост от предложеното меню).
        Скарани са с компютрите, он-лайн за тях е нещо доста мръсно :DАко някой минава от там моля да снима менюто, аз можах само веднъж да мина. Моля да допълвате списъка с цифри, една седмица точно преди събитието, 23-ти ще го пусна към кръчмата.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Pecho написа:
          овчарски - 7селска - 1овчарска - 5шопска - 5зелена - 2зеле с моркови (без майонеза) - 1
          До този пост ги преброих 10 овчарските, а не 7.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз се извинявам, че така ги написах моите по-горе. Просто и аз бях объркан от предишните постове.Pecho не разбрах каква ти е салатата. Останалите ги систематизирах:
            Прикачени файлове
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

В горния списък са само харата, които са платили за Панорама. Мисля че ще има и други колеги, които ще си плащат нощувките на място или ще нощуват в друг хотел. Може би трябваше да се направи списък с всички, които ще присъстват на срещата за да се знае за колко човека да се запазят места в ресторанта, и чак след това салатите.

Коментар

Inessita написа:
                В горния списък са само харата, които са платили за Панорама.
                В списъка са всички: записали се за нощувка/и + писали в тази тема.

Коментар

Stefanaki написа:
                  Аз се извинявам, че така ги написах моите по-горе. Просто и аз бях объркан от предишните постове.Pecho не разбрах каква ти е салатата. Останалите ги систематизирах:
                  Добре е с екселска таблица ама аз как да пипам в нея.Колега да беше я прикачил не като снимка ,а както трябва.Иначе при нас положението е 2 овчарски и 1 шопска.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

За нас са 3 овчарски
                    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Ето я и таблицата.
                      Прикачени файлове

Коментар

Stefanaki написа:
                        Inessita написа:
                        В горния списък са само харата, които са платили за Панорама.
                        В списъка са всички: записали се за нощувка/и + писали в тази тема.
                        Както кажеш колега. Добавете ме в списъка за ресторанта само - 4 човека ще бъдем (нямам офис пакет и за това не мога да се добавя сама, благодаря на колегата който ще го направи заради мен). Колегата IvanIanushev също трябва да бъде добавен мисля. Мнението му е на 6та страница. Моето е на 3та.

Коментар

Тъкмо да се добавя в списъка, но колегата Stefanaki ме е изпреварил . Благодаря колега
                          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

И за мен една овчарска... Добавих се в таблицата...
                            Прикачени файлове
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Добре де, още две овчарски салати. (Предложение,поне за сега)Основно: Пържоли: пилешки или свински.илиКебапчета или Кюфтетаа може биШишчетаГарнитура:Пържени картофи с/без сиренеилиКартофени "пънчета"
                              karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                              https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

karolev написа:
                                Добре де, още две овчарски салати. (Предложение,поне за сега)Основно: Пържоли: пилешки или свински.илиКебапчета или Кюфтетаа може биШишчетаГарнитура:Пържени картофи с/без сиренеилиКартофени "пънчета"
                                Това вече е по-трудно...Мисля ,че ще е редно да си поръча всеки отделно основното...Аз лично пилешка пържола и картофи със сирене...Но всеки яде различно ,така че на място би трябвало да се избере...
                                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                                X