Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Цигов чарк

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чат за Цигов чарк

Пускам темата за да ми е ясно кой колко салати иска, нека да е като списък...Малко Инфо за хотела: http://www.where-bg.com/?&act=show_h...=2003&lang=bg# Кръчмата за която става въпрос е тази: http://www.where-bg.com/?&act=show_h...=3833&lang=bg# Нека да са стандартните, ако е нестандартна - отделно, но ще я донесат бавно.Става въпрос само за 28-ми.Аз съм N1 в списъка:GTipo - 1 селска.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

За нас две овчарски
    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

За нас - 2 шопски

Коментар

Нещо не схващам. Ще има отделни теми за салати, безалкохолни, алкохол, филийки хляб ли... ? Жоро, разясни идеята на тази тема. Ако салатите са такъв проблем, че да ги поръчваме предварително, какво ще стане с основното меню например ?И още, ще можем ли да си вкараме свободно наш алкохол или ще трябва "под масата" ?
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ние най-вероятно ще пасем зелена салата, ако има ,ако не каквото се намира
          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

snake написа:
            Нещо не схващам. Ще има отделни теми за салати, безалкохолни, алкохол, филийки хляб ли... ? Жоро, разясни идеята на тази тема. Ако салатите са такъв проблем, че да ги поръчваме предварително, какво ще стане с основното меню например ?И още, ще можем ли да си вкараме свободно наш алкохол или ще трябва "под масата" ?
            Питаха ме само за салатите, явно са им проблем. Ще опитам да се свържа с някои от кръчмата преди срещата, разбира се, и ще видим за основното ядене. Предполагам защото трябва да имаме нещо с пиенето в началото, докато приготвят основното ядене.Щом искат инфо за салатите обаче, нека да го имаме, поне горе-долу.И така до тук, Селска 1Овчарска 2Шопска 2Зелена 2Допълвайте числата направо.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

За нас 2 шопски и 1 овчарска и общо става:Селска 1Овчарска 3Шопска 4Зелена 2
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ок де,защо да има няколко стотин предложения за каквото и да е. Нека всеки предложи меню или направо от ресторанта (кръчмата) не спуснат меню,а пък ние да го одобрим или променим (в зависимост от предложеното меню).
                karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

karolev написа:
                  Ок де,защо да има няколко стотин предложения за каквото и да е. Нека всеки предложи меню или направо от ресторанта (кръчмата) не спуснат меню,а пък ние да го одобрим или променим (в зависимост от предложеното меню).
                  Аз между другото съм съгласен с колегата, защото едва ли всеки ще успее да си поръча салатата Пък и на място може да има промяна на решение и т.н.Като гледам ще сме над 60 човека (има 50 и няколко записани, но вероятно ще има доста по-сериозно присъствие - поне няколко човека ще решават в последния момент дали ще идват)...

Коментар

GTipo написа:
                    snake написа:
                    Питаха ме само за салатите, явно са им проблем. Ще опитам да се свържа с някои от кръчмата преди срещата, разбира се, и ще видим за основното ядене. Предполагам защото трябва да имаме нещо с пиенето в началото, докато приготвят основното ядене.Щом искат инфо за салатите обаче, нека да го имаме, поне горе-долу.И така до тук, Селска 1Овчарска 2Шопска 2Зелена 2Допълвайте числата направо.
                    Понеже не правите заявка на място ви питат за салати да може с питиетата като идете да ви е наредена масата и сложено.Ако основното ястие не е сач например 3 сача та да си взима всеки си поръчвате там и така.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Добре е да се види на място,но все пак- 2 овчарски селска 1 овчарска 5 шопска 4 зелена 2
                      Уважавам тези,които ме уважават!
                      Clube do Marea!

Коментар

Айде и една зеле с моркови(без майонеза) :P
                        Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                        Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                        Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                        Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Коментар

При поръчване на 60 салати на место - нали се сещате калко време ще е нужно за да се направят.С основното ястие също е сложно, но не чак толкова. Две овчарски салати за нас.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Овчарска салата - два броя!

Коментар

Working...
                              X