Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Истината е, че на срещата имаше само едно истинско Пунто ! А всички които не дойдоха, могат само да съжеляват, че не опитаха от КИБАПЧИАТА

Коментар

Прикачени файлове
      BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
      E46 320D

Коментар

беше интересно обаче малко коли

Коментар

2she написа:
          Колега, хайде че ще ви настаня с Вальо в хола :D
          Grande Punto 1.3 75 hp
          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Аз само едно ще кажа КИБАПЧЕЙТА БЯХА АЙЛЯЯЯЯЯК МОМЧЙЕТА
            Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

това писта ли е на една от снимките изглежда добре за каране
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

всичко е хубаво ама да беше в централна българия щеше да е достъпна за повече хора (неговоря конкретно за мен)

Коментар

тая обиколка на пистата трябваше да я напраим когато бяхме всички
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Хубавко е било гледам.Много ми се искаше да дойда, ама явно нещо е било много против - и двете коли се развалиха и приятелят ми се разболя.Повече снимки къде мога да видя?
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

JacK`DanielS написа:
                      всичко е хубаво ама да беше в централна българия щеше да е достъпна за повече хора (неговоря конкретно за мен)
                      Аз мисля, че Сопот си е баш в Централна България Аз минах през Сопот в събота (24-ти) и в неделя (25-ти) на отиване, съответно на връщане от Ланча събора на Беклемето. Усилено се оглеждах за тълпи Пунтота, но нито едно със стикер не видях. Къде се бяхте скрили?!?

Коментар

Immortal написа:
                        JacK`DanielS написа:
                        Аз мисля, че Сопот си е баш в Централна България Аз минах през Сопот в събота (24-ти) и в неделя (25-ти) на отиване, съответно на връщане от Ланча събора на Беклемето. Усилено се оглеждах за тълпи Пунтота, но нито едно със стикер не видях. Къде се бяхте скрили?!?
                        Абе остави.Бяха се натъпкали на пистата,до която се ходи по един полу черен полу бомбандиран път.Аз да го поканя момчетата на 2-ри на Карандила,да видят как се събираме по 30коли.(дано де).
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Който иска намира начин. Който не иска търси оправдания. Жив пример са пичовете от София пристигнаха на сляпо без да знаят ква е тая писта каде се намира изобщо ще има ли хора. И по централно от това кво искате. Така че всичко е до желание не става и дума за пари щото темата е пусната от януари и както каза колегата Гриша по 1 левче на ден да си бяхте сабирали щеше и да ви останат даже.Цяла седмица несам почивал за да може събота и неделя да ми се падат почивни за да дойда. Евала права на всички който дойдоха. За останалата част сам крайно разочарован то бяха приказки то беше писане искам стикер искам онова искам тва исписаха се сумати коментари и закво приказки на вятара. Видяхме колко сериозни хора има и те се броят на пръсти!!!
                          www.puntopower.com
                          FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

колеги искам да се извиня за отсъствието си обаче имах абсловенски бал... всъщност още имам (няма изтрезняване )
                            Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

staik написа:
                              2she написа:
                              Действаше ли клапана през ноща?
                              Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                              Porsche 944 S2
                              http://www.valmcrae.snimka.bg/
                              http://vbox7.com/user:val_mcrae
                              http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

val_mcrae написа:
                                staik написа:
                                2she написа:
                                Действаше ли клапана през ноща?
                                Да, работеше , но бая зор видя :D:D Вие бяхте ли да си карате на Калояново
                                Grande Punto 1.3 75 hp
                                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Working...
                                X