Хубавко е било гледам.Много ми се искаше да дойда, ама явно нещо е било много против - и двете коли се развалиха и приятелят ми се разболя.Повече снимки къде мога да видя?
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
всичко е хубаво ама да беше в централна българия щеше да е достъпна за повече хора (неговоря конкретно за мен)
Аз мисля, че Сопот си е баш в Централна България Аз минах през Сопот в събота (24-ти) и в неделя (25-ти) на отиване, съответно на връщане от Ланча събора на Беклемето. Усилено се оглеждах за тълпи Пунтота, но нито едно със стикер не видях. Къде се бяхте скрили?!?
всичко е хубаво ама да беше в централна българия щеше да е достъпна за повече хора (неговоря конкретно за мен)
Аз мисля, че Сопот си е баш в Централна България Аз минах през Сопот в събота (24-ти) и в неделя (25-ти) на отиване, съответно на връщане от Ланча събора на Беклемето. Усилено се оглеждах за тълпи Пунтота, но нито едно със стикер не видях. Къде се бяхте скрили?!?
Абе остави.Бяха се натъпкали на пистата,до която се ходи по един полу черен полу бомбандиран път.Аз да го поканя момчетата на 2-ри на Карандила,да видят как се събираме по 30коли.(дано де).
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Който иска намира начин. Който не иска търси оправдания. Жив пример са пичовете от София пристигнаха на сляпо без да знаят ква е тая писта каде се намира изобщо ще има ли хора. И по централно от това кво искате. Така че всичко е до желание не става и дума за пари щото темата е пусната от януари и както каза колегата Гриша по 1 левче на ден да си бяхте сабирали щеше и да ви останат даже.Цяла седмица несам почивал за да може събота и неделя да ми се падат почивни за да дойда. Евала права на всички който дойдоха. За останалата част сам крайно разочарован то бяха приказки то беше писане искам стикер искам онова искам тва исписаха се сумати коментари и закво приказки на вятара. Видяхме колко сериозни хора има и те се броят на пръсти!!!
Коментар