Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Среща ще има Смятам че сме коректни към всички Определената начална дата си остава
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
      Среща ще има Смятам че сме коректни към всички Определената начална дата си остава
      Дано да се съберем повече пунтаци!
      Drive or Die!

Коментар

стига де не се отложи срещата идвам на 100% , че паржата я пропуснах но тази не смятам

Коментар

Там сме - PUNTO POWER :D :D
          punto HGT

Коментар

.

на 24.04 аз поне мисля ако не ми мине котка пътя да отлепя от Бургас към 16.00чно на 22,04 ще съм с окончателни резултати да или не
            пунто MK1 1.1 98г
            МЕТАН
            През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Коментар

Браво колеги Последните наколко поста пак ми вкараха надежди , че се бях отчаял след вчера, като бая от колегите се отказаха поради различни причини
              Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

След снощи и аз не съм сигурен вече ...незнам как ще е колата до 24 ... много лошо се получи за 30 км ми заминава 400 грама вода .
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                  След снощи и аз не съм сигурен вече ...незнам как ще е колата до 24 ... много лошо се получи за 30 км ми заминава 400 грама вода .
                  Направо я вкарвай в бокса, изобщо не я карай така да не направи воден чук и да помели буталата. Дано да се разминеш само с гарнитура, тва мога да ти пожелая.

Коментар

GbGz написа:
                    Пиши после като разбереш какво се е разбрало.Прогнозите са или съединение водно или гарнитура(по вероятно второто)
                    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Прогнозата е гарнитура - 87 кинта + 60 за масло ...
                      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

имаш късмет мен.Добре че ни се посрешнал някое бутало с водна песница
                        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Колеги, мой Фичо е грозен, но здрав (да чукна на дърво!) На колегите с проблеми пожелавам бързо да ги отстранят.Ще ви кажа мен какво ме притеснява!Тези, които ще идват от София, казват, че ще тръгват в събота следобяд... Други пък казват, че някъде към следобяд ще бъдат в Сопот.Аз пък съм навитак за сутринта. И много се радвах, че срещата е събота и неделя, защото се радвах да намажа една приятна събота с фенове на малкия ФИАТ-отличник. Сега обаче се оказа, че тези, които ще ходят, разчитат основно на неделята. Проблемът ми е, че аз в неделя съм на работа рано сутринта. Журналист съм, всяка Божа неделя работя (правим вестника за понеделник). Не ми е проблем да дойда в събота до Сопот, но ще изтърва интересното.Ето, честно ви казах. На косъм съм. Ако има повечко колеги в Сопот на обяд ще дойда, а следобед ще си тръгна. Ако няма никой и ще се возя сам-самичък, за тия километри по-добре да ида до Рилския манастир. Поздрави!
                          Стояха зверчета
                          Около плета
                          В тях стреляха
                          И те умираха

Коментар

Szandor написа:
                            Колеги, мой Фичо е грозен, но здрав (да чукна на дърво!) На колегите с проблеми пожелавам бързо да ги отстранят.Ще ви кажа мен какво ме притеснява!Тези, които ще идват от София, казват, че ще тръгват в събота следобяд... Други пък казват, че някъде към следобяд ще бъдат в Сопот.Аз пък съм навитак за сутринта. И много се радвах, че срещата е събота и неделя, защото се радвах да намажа една приятна събота с фенове на малкия ФИАТ-отличник. Сега обаче се оказа, че тези, които ще ходят, разчитат основно на неделята. Проблемът ми е, че аз в неделя съм на работа рано сутринта. Журналист съм, всяка Божа неделя работя (правим вестника за понеделник). Не ми е проблем да дойда в събота до Сопот, но ще изтърва интересното.Ето, честно ви казах. На косъм съм. Ако има повечко колеги в Сопот на обяд ще дойда, а следобед ще си тръгна. Ако няма никой и ще се возя сам-самичък, за тия километри по-добре да ида до Рилския манастир. Поздрави!
                            Колега, идвай в събота и не се плаши
                            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Стайче, за тебе, друже, знам, че си железен :D Но нали целта е повече фенове да се съберем. Сигурен съм, че среща ще има де... Нема как да се провали щом със sonicempire движите нещата ... хехехех за тая четка имам 2 бири - от всеки по една. Пловдивчани, предполагам, ще сте рано-рано там. Аз 40 лева за "тунджа" от сега съм заделил. Два-три дена преди срещата ще се обявя със сигурност идвам ли или не. Засега съм по-скоро за
                              Стояха зверчета
                              Около плета
                              В тях стреляха
                              И те умираха

Коментар

Добре Ще се радвам да се съберем вечерта до пунто огнището и да си говорим глупости
                                Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Working...
                                X