Среща ще има Смятам че сме коректни към всички Определената начална дата си остава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
GbGz написа:След снощи и аз не съм сигурен вече ...незнам как ще е колата до 24 ... много лошо се получи за 30 км ми заминава 400 грама вода .
Коментар
-
GbGz написа:След снощи и аз не съм сигурен вече ...незнам как ще е колата до 24 ... много лошо се получи за 30 км ми заминава 400 грама вода .Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Колеги, мой Фичо е грозен, но здрав (да чукна на дърво!) На колегите с проблеми пожелавам бързо да ги отстранят.Ще ви кажа мен какво ме притеснява!Тези, които ще идват от София, казват, че ще тръгват в събота следобяд... Други пък казват, че някъде към следобяд ще бъдат в Сопот.Аз пък съм навитак за сутринта. И много се радвах, че срещата е събота и неделя, защото се радвах да намажа една приятна събота с фенове на малкия ФИАТ-отличник. Сега обаче се оказа, че тези, които ще ходят, разчитат основно на неделята. Проблемът ми е, че аз в неделя съм на работа рано сутринта. Журналист съм, всяка Божа неделя работя (правим вестника за понеделник). Не ми е проблем да дойда в събота до Сопот, но ще изтърва интересното.Ето, честно ви казах. На косъм съм. Ако има повечко колеги в Сопот на обяд ще дойда, а следобед ще си тръгна. Ако няма никой и ще се возя сам-самичък, за тия километри по-добре да ида до Рилския манастир. Поздрави!Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
Szandor написа:Колеги, мой Фичо е грозен, но здрав (да чукна на дърво!) На колегите с проблеми пожелавам бързо да ги отстранят.Ще ви кажа мен какво ме притеснява!Тези, които ще идват от София, казват, че ще тръгват в събота следобяд... Други пък казват, че някъде към следобяд ще бъдат в Сопот.Аз пък съм навитак за сутринта. И много се радвах, че срещата е събота и неделя, защото се радвах да намажа една приятна събота с фенове на малкия ФИАТ-отличник. Сега обаче се оказа, че тези, които ще ходят, разчитат основно на неделята. Проблемът ми е, че аз в неделя съм на работа рано сутринта. Журналист съм, всяка Божа неделя работя (правим вестника за понеделник). Не ми е проблем да дойда в събота до Сопот, но ще изтърва интересното.Ето, честно ви казах. На косъм съм. Ако има повечко колеги в Сопот на обяд ще дойда, а следобед ще си тръгна. Ако няма никой и ще се возя сам-самичък, за тия километри по-добре да ида до Рилския манастир. Поздрави!Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Стайче, за тебе, друже, знам, че си железен :D Но нали целта е повече фенове да се съберем. Сигурен съм, че среща ще има де... Нема как да се провали щом със sonicempire движите нещата ... хехехех за тая четка имам 2 бири - от всеки по една. Пловдивчани, предполагам, ще сте рано-рано там. Аз 40 лева за "тунджа" от сега съм заделил. Два-три дена преди срещата ще се обявя със сигурност идвам ли или не. Засега съм по-скоро заСтояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар