Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

незнам ама на мен ми се ебава компютъра на колата ...
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
      Я сподели, че аз онзи ден си правих сам диагностика и лампата започна да мига постоянно

Коментар

ЗА ГОЛЯМО САЖАЛЕНИЕ АЗ СЬЩО НЯМА ДА МОГА ДА ДОИДАВ МОМЕНТА И АЗ САМ В БОКСА ДАНО ЗА 1,2 МАИ ЗА СЪБИРАНЕТО В ТЪРНОВО ДА УСПЕЯС НЕТАРПЕНИЕ ЧАКАХ ДА СТАНЕ АПРИЛ МЕСЕЦ , НО УВИ ВСИ4КО СЕ СТРУПА НА ВЕДНАЖИНАЧЕ ЗА ТЪРНОВО МОЖЕ ДА СМЕ 7 ,8 КОЛИ ОТ ВАРНА 5 ОТ КОИТО ПУНТАЦИ
        фиат пунто 1.2 60 кон4ета много икономи4на и доста екстри
        http://img683.imageshack.us/img683/2...3091883big.jpg
        http://img21.imageshack.us/img21/1816/dsc00459qu.jpg
        http://img687.imageshack.us/img687/7523/dsc00461u.jpg

Коментар

КРИЗААААААААА .Ще сме малко хора ам както и да е.
          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Добре де, нали уж по темата щяхме да пишем Аз също няма да смогна за срещата - имам страшно много работа по мотора и не ми остава никакво свободно време за пътуване..... а сезона наближава!

Коментар

Колеги,имам предложение!Да вземем да я преместим срещата за 22 и 23 май,а?Така като гледам повечето сме в бокса,за съжаление!
              Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Имен не ме бройте,но ако е май месец ще съм там!!!!!!!!!!п.п.не се съобразявайте с мен!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Пунто = Барака ,изоставиха ни в последния момент.Aз така или иначе съм с колелото докато не я събудя,по добре да го отложим ако наистина има много хора с проблеми по колите.

Коментар

Пунто среща ще ИМА ! Няма как да е отложим поради факта , че сме раздали флайери и не върви да се отказваме , защото съм сигурен ,че ще има колеги които ще отидат на датата която сме се разбрали .
                    Grande Punto 1.3 75 hp
                    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

sonicempire написа:
                      Пунто = Барака ,изоставиха ни в последния момент.Aз така или иначе съм с колелото докато не я събудя,по добре да го отложим ако наистина има много хора с проблеми по колите.
                      Какво ти е на колата, защо си я оставил да си почива .

Коментар

roshaudi написа:
                        sonicempire написа:
                        Какво ти е на колата, защо си я оставил да си почива .
                        Изпуснаха ми маслените сегменти на турбината.

Коментар

VIN написа:
                          GbGz написа:
                          Я сподели, че аз онзи ден си правих сам диагностика и лампата започна да мига постоянно
                          Караш и изведнъж са губят оборотои стрелките подксачат ЦД то почва да прескача отзад гърми не6то и колата хълцаспирам гася,пяля и сичко е ОК незнам кво и става
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                            VIN написа:
                            GbGz написа:
                            Караш и изведнъж са губят оборотои стрелките подксачат ЦД то почва да прескача отзад гърми не6то и колата хълцаспирам гася,пяля и сичко е ОК незнам кво и става
                            да не би да ти работи на по малко цилиндри ?
                            Grande Punto 1.3 75 hp
                            Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

,

в крайна сметка ще има ли среща или не
                              пунто MK1 1.1 98г
                              МЕТАН
                              През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Коментар

Re: ,

georg_ijelev написа:
                                в крайна сметка ще има ли среща или не
                                Да,ще има!

Коментар

Working...
                                X