Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

oTBpaTuTko написа:
    staik написа:
    предлагам час 10 сутринта да сме всички в сопот ?!
    Лесно ти е като си майна :D Аз от Варна как да дойда 10 сутринта....
    Тръгни в 5

Коментар

Immortal написа:
      oTBpaTuTko написа:
      staik написа:
      предлагам час 10 сутринта да сме всички в сопот ?!
      Лесно ти е като си майна :D Аз от Варна как да дойда 10 сутринта....
      Тръгни в 5
      То няма смисъл да се отиде толкова рано.Мисля че повечето ще се съберем късния следобяд.Аз лично ще тръгна към 4 от София.
      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

.

ще има ли някои от Бургас че взех да се замислям
        пунто MK1 1.1 98г
        МЕТАН
        През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Коментар

Re: .

georg_ijelev написа:
          едно гранде може да се засили оттам.Вижте във вашата тема за срещи в Бургас пусни запитване.

Коментар

Re: .

sonicempire написа:
            georg_ijelev написа:
            едно гранде може да се засили оттам.Вижте във вашата тема за срещи в Бургас пусни запитване.
            Айдеее Благоевград! :D Май само аз ще съм си от Благоевград!Ако идва някой от окръга да пише на лично, да се разберем за тръгването
            Drive or Die!

Коментар

За гупата от София след вчеращната пунто среща на Кауфланд уговорката е следната - в събота 24.04 да се съберем в 16.00ч на паркинга на Баумакс и към 16.15ч събралата се група да потегля в посока Сопот.Кажете дали ви устройва :D
              punto HGT

Коментар

didich написа:
                За гупата от София след вчеращната пунто среща на Кауфланд уговорката е следната - в събота 24.04 да се съберем в 16.00ч на паркинга на Баумакс и към 16.15ч събралата се група да потегля в посока Сопот.Кажете дали ви устройва :D
                еми когато дойдете... аааа колко коли ще сте г/д ?
                Grande Punto 1.3 75 hp
                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
                  didich написа:
                  3 или 4....

Коментар

sonicempire написа:
                    staik написа:
                    didich написа:
                    3 или 4....
                    Предполагам колегата се шегува, той вчера спомена, че само с него ще дойдат десетина, предполагам, че най малко двайсетина може да се съберем, но точно колко .... божа работа :D
                    punto HGT

Коментар

Като гледам колко хора пишат тука едва ли ще се съберем много

Коментар

VIN написа:
                        Като гледам колко хора пишат тука едва ли ще се съберем много
                        Колега ти заради другите ли ще дойдеш?Аз лично отивам да разтоваря малко от сивото ежедневие.Една вечер сред природата няма да ни навреди.Миналата година пак си пишехме 5 човека на кръст и се събраха близо 30 коли.

Коментар

Дано да греша.Съжалявам че ще мога да доида за няколко часа само в събота, а като гледам повечето май ще доидат след 17:00 часа,

Коментар

да и аз забелязвам тази тенденция , но все пак срещата е 2 дена кой когато може :D винаги е добре дошъл
                            Grande Punto 1.3 75 hp
                            Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

и ние може би ще доидем към 4 5
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Какво става с тея пунтовци бе?Наполовината ни се изпотрошиха колите в последния момент.Май с мотора ще идвам на рокерски събор.

Коментар

Working...
                                X