beast31 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
Всъщност,да.Не желая поста ми да се приема като заяждане или обида !Както повечето знаеме,съществуват още няколко форума за Фиат и италиански автомобили и някои от хората пишещи в тях също карат Пунто.Гонейки масовост на мероприятието,мисля,че е неуместно Националната Пунто Среща да се обвързва с някой конкретен форум,защото много фенове на марката и модела просто няма да дойдат.Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
beast31 написа:Всъщност,да.Не желая поста ми да се приема като заяждане или обида !Както повечето знаеме,съществуват още няколко форума за Фиат и италиански автомобили и някои от хората пишещи в тях също карат Пунто.Гонейки масовост на мероприятието,мисля,че е неуместно Националната Пунто Среща да се обвързва с някой конкретен форум,защото много фенове на марката и модела просто няма да дойдат.
Коментар
-
krasio_79bs написа:beast31 написа:Всъщност,да.Не желая поста ми да се приема като заяждане или обида !Както повечето знаеме,съществуват още няколко форума за Фиат и италиански автомобили и някои от хората пишещи в тях също карат Пунто.Гонейки масовост на мероприятието,мисля,че е неуместно Националната Пунто Среща да се обвързва с някой конкретен форум,защото много фенове на марката и модела просто няма да дойдат.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:krasio_79bs написа:beast31 написа:Всъщност,да.Не желая поста ми да се приема като заяждане или обида !Както повечето знаеме,съществуват още няколко форума за Фиат и италиански автомобили и някои от хората пишещи в тях също карат Пунто.Гонейки масовост на мероприятието,мисля,че е неуместно Националната Пунто Среща да се обвързва с някой конкретен форум,защото много фенове на марката и модела просто няма да дойдат.
Коментар
-
beast31 написа:Всъщност,да.Не желая поста ми да се приема като заяждане или обида !Както повечето знаеме,съществуват още няколко форума за Фиат и италиански автомобили и някои от хората пишещи в тях също карат Пунто.Гонейки масовост на мероприятието,мисля,че е неуместно Националната Пунто Среща да се обвързва с някой конкретен форум,защото много фенове на марката и модела просто няма да дойдат.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Не става въпрос за нито един от форумите,а за флаерите.Както по-горе цитирахте мнение на колега от друг форум,при наличие на форум -организатор дискусията приключва.Това ми бе мисълта,да се събереме не защото сме от този и онзи форум,а защото харесваме и обичаме Пунто.По този начин(това е лично мое мнение) ще избегнем всякакви междуфорумски разделения,заяждания и т.н.Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
beast31 написа:Не става въпрос за нито един от форумите,а за флаерите.Както по-горе цитирахте мнение на колега от друг форум,при наличие на форум -организатор дискусията приключва.Това ми бе мисълта,да се събереме не защото сме от този и онзи форум,а защото харесваме и обичаме Пунто.По този начин(това е лично мое мнение) ще избегнем всякакви междуфорумски разделения,заяждания и т.н.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:beast31 написа:Не става въпрос за нито един от форумите,а за флаерите.Както по-горе цитирахте мнение на колега от друг форум,при наличие на форум -организатор дискусията приключва.Това ми бе мисълта,да се събереме не защото сме от този и онзи форум,а защото харесваме и обичаме Пунто.По този начин(това е лично мое мнение) ще избегнем всякакви междуфорумски разделения,заяждания и т.н.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Стига с тия глупави дискусии ... дали с логото на ФФБ или не ми е все едно! Този флайер е направен с цел събиране на желаещи хора и обищашти колите ПУНТО . Дали със или без лого няма никакво значение , мисля че лично няколко хора от тази тема сме направили много за популяризирането на този форум в своите градове Ако толкова много държите да има логота на фиат форум , нека някой да прати на адрес стикери и ще ги раздаваме там С уважение StaikGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
oTBpaTuTko написа:staik написа:предлагам час 10 сутринта да сме всички в сопот ?!Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар