Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sonicempire написа:
    само капаците си сменихме.Продадох и джантите,сега минавам на 14ки
    Поради каква причина ги правиш всичките тия манипулации??
    punto HGT

Коментар

защото искам да стане по грозно и да не хваща уроки :D колега карал ли си на 15ки на 45 гуми?Аз съм и с тея дупки по пътищата съм като някоя балерина затова минавам на 14ки,а за капака ще правя друг
      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

не съм карал 15" на 45 гуми, но ми предстои да карам 17" на 40 гуми, тЪ положението е още по страшно :D
        punto HGT

Коментар

успех аз се отказах от такива самоубийствени мисии :D

Коментар

Самоубиствена е по отношение на мойте бъбреци, иначе с 205/40 колата стои като залепена на асфалта, няма мърдане
            punto HGT

Коментар

знам знам ама все пак тая Фандъкова няма намерение скоро да пълни дупките по Софията,вече едвам минавам на места.Такива трапове не е имало никога тук.Чакам с нетърпение да се постопли и да изкарвам мотора че да се придвижвам

Коментар

Даваите да раздвижиме темата че умре
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Исакам да благодаря на колегата за предния капак и обмисла да доида и аз на сбирката 24 и 25.Дано до тогава да си постегна пунтото.
                  jiksy

Коментар

Дано му се радваш както и аз му се радвах като го сложих.А за Сопот задължително да си там,дизелчето няма да изхарчи много,взимай двамата пича и си делнете разходите

Коментар

ММ дам трябва да додиеш да видим за какво става въпрос

Коментар

Колеги за флайерите какво ще правим .... размера ще им е малко по голям от визитка или колкото визитка и от 2-те страни ще има информация Питах в студио към 150 бройки -30 лв идват ....
                        Grande Punto 1.3 75 hp
                        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
                          Колеги за флайерите какво ще правим .... размера ще им е малко по голям от визитка или колкото визитка и от 2-те страни ще има информация Питах в студио към 150 бройки -30 лв идват ....
                          Баааатееееее кви са тея визитки,малко кръц кръц с ножицата на обикновенни листа А4 ще е много по евтино,а и така файла може да се прати на всички и сами да си го принтнат.Аз така мисля че е най рационално.

Коментар

Абе друго си е да е лачено смисал отгоре с някакво покритие а не обикновен лист ама баш да е колкото визитка според мен е доста малко аз си мисля за нещо от сорта 10 / 15см х 20 / 25см

Коментар

добре айде като искаме лачено да видим колко тука ще дадат за тая иниацитива 150 самного малко трябжат поне 500 за цяла БГ.Който ще даде да пише в темата.

Коментар

с обикновен цветен принтер ще излезе много по-ефтино. но и да са по "лачени" кво му е, може да влезем с по някой лев...
                                Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Working...
                                X