моя човек е 2-ра смяна и не мога да го хвана да ми прати файла Не искам да обижам никой , защото и никой не съм молил да се занимавам с това просто на добри начила Първо тези неща които сте дали нямат размер и идея за флайери , ако се напечатат в този размер няма да станат добре Този човке който съм хванал се занимава точно с такива неща
А за тва си приказваме ПС: на принтера има програма която оразмерява снимката и я прави на колкоото искаш снимчици на формата на листа Примерно формат А4 добре излизат 4 флеарчета ако са повече стават по мънички ама щом си намерим пичага дето се занимава с тез работи немам нищо против Въпроса е да стане по скоро че да може да разпрастраним
А за тва си приказваме ПС: на принтера има програма която оразмерява снимката и я прави на колкоото искаш снимчици на формата на листа Примерно формат А4 добре излизат 4 флеарчета ако са повече стават по мънички ама щом си намерим пичага дето се занимава с тез работи немам нищо против Въпроса е да стане по скоро че да може да разпрастраним
прати някоя снимка на твоята бегачка със новия цвят ....ако може с по яко качество
Коментар