поздравления момчета :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
моя човек е 2-ра смяна и не мога да го хвана да ми прати файла Не искам да обижам никой , защото и никой не съм молил да се занимавам с това просто на добри начила Първо тези неща които сте дали нямат размер и идея за флайери , ако се напечатат в този размер няма да станат добре Този човке който съм хванал се занимава точно с такива нещаGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
А за тва си приказваме ПС: на принтера има програма която оразмерява снимката и я прави на колкоото искаш снимчици на формата на листа Примерно формат А4 добре излизат 4 флеарчета ако са повече стават по мънички ама щом си намерим пичага дето се занимава с тез работи немам нищо против Въпроса е да стане по скоро че да може да разпрастранимЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
GbGz написа:А за тва си приказваме ПС: на принтера има програма която оразмерява снимката и я прави на колкоото искаш снимчици на формата на листа Примерно формат А4 добре излизат 4 флеарчета ако са повече стават по мънички ама щом си намерим пичага дето се занимава с тез работи немам нищо против Въпроса е да стане по скоро че да може да разпрастранимGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар