Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

поздравления момчета :D
    Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
    Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
    Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
    Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!

Коментар

И какво решихме сега тази ли ще е никои нищо не казва ?аз съм ЗА
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

моя човек е 2-ра смяна и не мога да го хвана да ми прати файла Не искам да обижам никой , защото и никой не съм молил да се занимавам с това просто на добри начила Първо тези неща които сте дали нямат размер и идея за флайери , ако се напечатат в този размер няма да станат добре Този човке който съм хванал се занимава точно с такива неща
        Grande Punto 1.3 75 hp
        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

А за тва си приказваме ПС: на принтера има програма която оразмерява снимката и я прави на колкоото искаш снимчици на формата на листа Примерно формат А4 добре излизат 4 флеарчета ако са повече стават по мънички ама щом си намерим пичага дето се занимава с тез работи немам нищо против Въпроса е да стане по скоро че да може да разпрастраним

Коментар

Трябват ми снимки с голяма резулюция който има да пише на лични
            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

staik написа:
              Трябват ми снимки с голяма резулюция който има да пише на лични
              Снимки на какво?

Коментар

ПУнтаци (идеята е да са нашите от срещата ще изберем 1-2 които са най - изгодни . Идеята е много добра само ни трябват снимки с добро качество
                Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Стефчо има доста на неговата бегачка
                  Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

еми да и дава ....Гриша ти нямаше ли някви ?
                    Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

GbGz написа:
                      А за тва си приказваме ПС: на принтера има програма която оразмерява снимката и я прави на колкоото искаш снимчици на формата на листа Примерно формат А4 добре излизат 4 флеарчета ако са повече стават по мънички ама щом си намерим пичага дето се занимава с тез работи немам нищо против Въпроса е да стане по скоро че да може да разпрастраним
                      прати някоя снимка на твоята бегачка със новия цвят ....ако може с по яко качество
                      Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

аз имам на мойта ама тя все се е убегала :D

Коментар

Добре нямаш проблеми само си даи скупа щото на ГСМ няма как да ти ги пратя

Коментар

Аз вече съм с обикновенна кола,без тунинг по нея.Даже и емблема си има на предния капак :D

Коментар

Размени ли ги вече бе див аз са мъча да навивам комшията да го взема

Коментар

само капаците си сменихме.Продадох и джантите,сега минавам на 14ки

Коментар

Working...
                                X