Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всеки да казва какво смята да направи до срещата по колата си (ако има такива намерения де )
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
      Всеки да казва какво смята да направи до срещата по колата си (ако има такива намерения де )
      аз смятам да си слагам неон и да си купя лети джанти с летни гуми, някой ако има 14" да се обади пък ще видим
      Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
      Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
      Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
      Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!

Коментар

Нищо няма да правя до срещата, колата ми е абсолютен сток. Мисля ако доида да посабера малко идеи и след това да я понаточа за следващата среща. Виждам че имат доста добри проекти колегите

Коментар

Аз мисля да и ударя малко боя по пласмасите Ама за сега си оставам само с мисленето и 1 ксенонче . че предния път когато ги боядивах бели ми излезнаха 70 лева някаде и така може да ви се стори селско бяло черно и оранжево вътре ама няма как засега ще е така
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

аз ще и правя малко модификации по предна и задна броня. леко преправяне на базата на оригиналните брони. GbGz колега какво стана с крилото. има ли някви оферти
            Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Аз ще си сложа дясно огледало

Коментар

RoadBoy написа:
                аз ще и правя малко модификации по предна и задна броня. леко преправяне на базата на оригиналните брони. GbGz колега какво стана с крилото. има ли някви оферти
                няма див няма даже човека каза че му трябва калъп ако искаш ще му дам моито.ама трябва да сме на място при него щото нещатата стават сложни вече ако ме усещаш на къде бия

Коментар

Kuku написа:
                  Аз ще си сложа дясно огледало
                  на мен пък ми трябва ляво стъкло за огледалото

Коментар

и на мен ми трябва дясно стъкло за огледало :D GbGz аз за мк 2 в Пловдив намерих нови по 5-6 лв комплекта :D
                    Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Аз мисля да я измия до тогава
                      Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Аз пък няма да кажа какво ще правя,че ще ме помислите за луд или че се бъзикам

Коментар

хахаха да няма би турбо :D
                          Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Колеги,някакъв вид състезание, примерно драг, с награди купи и т.н. , ще има ли ? Все пак трябва да се покaже GT Power
                            Uno Turbo RulZz

Коментар

наградата е че ше ти се напълни душата

Коментар

Turbolan написа:
                                Колеги,някакъв вид състезание, примерно драг, с награди купи и т.н. , ще има ли ? Все пак трябва да се покaже GT Power
                                Колегата е прав Момчетата които организират това мероприятие няма да е лощо поне с по една грамота или някаква по-обикновенна купа да стимулират Пунто манияците!Даже може и някой друг спонсор да се потърси!Може да се измислят различни категории:-най-бързо пунто-най-бавно пунто-за най-силна музика(публиката да го определи)-за най-тунинговано пунто-може и най-грозно пунто-за най-подържано пунто и т.н.Предполагам че все някой колега може да изработи двайсетина грамоти(за 1,2 и 3 място)

Коментар

Working...
                                X