Ще има и светлинни изненади
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
Здравейте колеги (по хоби) Аз като един върл опел фен. Може ли да дойда с един от ваште колеги. Смятам че няма да ми разрешите да дойда с GSi-ката все пак е Пунто миитинг. Все пак смятам, че съм заслужил да дойда / в последните месеци доста работих върху един Фиат/ /нали Наси/ / и Стайк /Но смятам, че е добре да се събирате така. От личен опит ви казвам рядко виждам как в един Авто форум си правят среща на МОДЕЛ от марката. Успех с организацията.
Коментар
-
sh1n3 написа:Здравейте колеги (по хоби) Аз като един върл опел фен. Може ли да дойда с един от ваште колеги. Смятам че няма да ми разрешите да дойда с GSi-ката все пак е Пунто миитинг. Все пак смятам, че съм заслужил да дойда / в последните месеци доста работих върху един Фиат/ /нали Наси/ / и Стайк /Но смятам, че е добре да се събирате така. От личен опит ви казвам рядко виждам как в един Авто форум си правят среща на МОДЕЛ от марката. Успех с организацията.Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
sh1n3 написа:Здравейте колеги (по хоби) Аз като един върл опел фен. Може ли да дойда с един от ваште колеги. Смятам че няма да ми разрешите да дойда с GSi-ката все пак е Пунто миитинг. Все пак смятам, че съм заслужил да дойда / в последните месеци доста работих върху един Фиат/ /нали Наси/ / и Стайк /Но смятам, че е добре да се събирате така. От личен опит ви казвам рядко виждам как в един Авто форум си правят среща на МОДЕЛ от марката. Успех с организацията.Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Turbolan написа:Защо на палатки ? Вярно че е криза...ама чак пък толкова...Не се знае тогава какво ще е времето...Не всеки има палатка...
Коментар
-
То има палатки и по 19лв., ако е въпрос за купуване на палатка, но просто мен лично не ме кефи идеята.... особено през Април.Сутрин да не мога да си измия очите и зъбите, да няма къде да се изкъпя два дни - кофти работа А и какво ми пречи да си седя с вас до огъня и после да се прибера в стаята и да спя в легло.Както вече казах, нека всеки сам преценява
Коментар
-
Kuku написа:То има палатки и по 19лв., ако е въпрос за купуване на палатка, но просто мен лично не ме кефи идеята.... особено през Април.Сутрин да не мога да си измия очите и зъбите, да няма къде да се изкъпя два дни - кофти работа А и какво ми пречи да си седя с вас до огъня и после да се прибера в стаята и да спя в легло.Както вече казах, нека всеки сам преценяваЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Колеги ...не може на всеки да се угоди Който иска има алтернтивни вариятни да идете на хотел в близост и това е Давам пример ....едните искат на палатки и ако кажем на хотел няма да искат те , ако кажем на палатки ...другите ще мрънкат , за това каквото покаже анкетата (още 4 дена) и това еGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар