Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ето и снимка на местността,има я и пистата и картинга,а за колегите които мислят да не спят до огъня ето алтернативен вариант http://www.shterevhotels.com/BG/Anevo.html
    Прикачени файлове
    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

ikl007 написа:
      Обичам да се срещам, ама дайте малко повече информация за тези срещи. Каква е целта, какво се прави там, има ли регламент и какъв е той и т.н. Извинявам се за невежеството си, но така сме карачите на ФИАТ Пунто... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
      Миналата година направихме НАЦИОНАЛНА ПУНТО СРЕЩА в град Пловдив и тази година си обещахме да направим още по-голяма среща с много повече коли Та идеята е всички пунто фенове да се съберем на едно място да се видим , да лафим да хапнем....пийнем и да се веселим Просто да има 1-2 дена в годината, които са само за любимте ни коли . Пък и много добри запознанства направих на 1-та среща , надявам се и за 2-та (визирам sonicempire )
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Предвид злоупотребата на някои колеги които просто искат да саботират анкетата за валидни мнения ДРУГИ ще се взимат само на тези колеги които се обосноват като причина и посочат алтернативен вариянт за среща точно там

Коментар

За да привлечете повече колеги с Пунто, трябва да отговорите на изискванията на повече хора Аз гласувах за хижа/вила до Сопот, но ако в крайна сметка срещата се провежда на палатки, аз ще си търся сам място за спане и ще се постарая да присъствам на срещата

Коментар

Kuku написа:
            За да привлечете повече колеги с Пунто, трябва да отговорите на изискванията на повече хора Аз гласувах за хижа/вила до Сопот, но ако в крайна сметка срещата се провежда на палатки, аз ще си търся сам място за спане и ще се постарая да присъствам на срещата
            колега много си прав но не можеш да почешиш всеки където го сърби затова предоставихме алтернативен вариант с хотела на Щерев който ако не се лъжа е по 25 30лв на вечер нощувката,а условията както сами виждате от по горния линк са повече от добри спрямо мойта гледна точка,но пак казвам аз нещата ги виждам по друг начин.За мен е по ценна и стойностна сбирката ако се проведе навън.никой няма да измръзне.дори и на някой да му се види горница,хотелите бачкат денононщо :D

Коментар

sonicempire написа:
              ..........................,хотелите бачкат денононщо :D
              На хотел или хижа можеш да отидеш винаги,но да събереш 20-30човека(надявам се даже и да сме повече)покрай огъня и да си направим яко джамбуре и хората да си правят каквото си искат :D

Коментар

май ще има надсвирване,дано да сме по далече от цивилизацията

Коментар

Здравейте колеги! Аз съм нов в тоя форум, получих покана за сбирката на пунтаците в другия форум на фиат, за Сопот идеята е много добра, аз гласувам с всичко което мога да вдигам моето гадже е родом от Сопот и тя ми каза, че в началото на Сопот има МОТЕЛ и ХОТЕЛ на центъра. Освен това има доста къщи развиващи нещо като туризъм и също може да спи там. Не се тревожете нали има коли, ако поне веднъж не си спал в колата си за какво ти е? Ще се радваме да можем да дойдем, стига да не сме възпрепярсвани и да сме на работа, че аз в тоя тъп DREAMS дето работя в Пловдив....както и да е, ще следя темата. Всичко хубаво.
                  Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
                  Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
                  Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
                  Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!

Коментар

кажи кой дримс ще се изсипим пунто клуб Пловдив да ядем без пари малко :D
                    Grande Punto 1.3 75 hp
                    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Dreams до макдоналдс, ако дойдете търсете Митака(кмета) хаххаха , а за безплатното ядене не мога да помогна но мога да направя мелбите двойни , а отностно спането в Сопот , тоя мотел в началото до Лукойл спането е 12лв. танкана, в хотела на цетара 25лв айде колеги и дано да се видим на срещата :D
                      Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
                      Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
                      Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
                      Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!

Коментар

Колеги не го ли измислихте вече това място за среща?
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Колеги не го ли измислихте вече това място за среща?
                          Като гледам работата е ясна,защото първите три може да се смятат за едно цяло-нали в събота сме на картинг пистата,в неделя ще сме на другата писта,а който иска за нощувката може да отиде на мотел или хотел!Също като гледам до сега няма СЕРИОЗНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ за други места,така че.........................стягайте бегачките

Коментар

o, вчера сутринта при минус 23 запали от първия път :D супер щастлив.Гледам анкетата - раздел "друго място" трупа активи. По този повод бих предложил района Търново - Габрово. Географския център.
                            Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

RoadBoy написа:
                              o, вчера сутринта при минус 23 запали от първия път :D супер щастлив.Гледам анкетата - раздел "друго място" трупа активи. По този повод бих предложил района Търново - Габрово. Географския център.
                              Още по добре за мен и пунтаците от Гб 1 2 3 наи много обаче вече идвахте тука 2 пъти ако ви се идва пак заповядаите ще ида да организирам нещата на летището Има тревна площ за палатки и цяло летище около 520 метра Магазини има на 4 км от летишето дискотечки има на мен лично много ми се ходи Някаде покраи Стара Загора
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Колеги,леко Ви разчистих темата от СПАМ.Ако някой не си види мнението за ударен калник и други които не са по темата да не се чуди за какво става въпрос.Придържайте се към темата,а не я пълнете с безсмислени постове.Успех в начинанието.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X