ето и снимка на местността,има я и пистата и картинга,а за колегите които мислят да не спят до огъня ето алтернативен вариант http://www.shterevhotels.com/BG/Anevo.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
ikl007 написа:Обичам да се срещам, ама дайте малко повече информация за тези срещи. Каква е целта, какво се прави там, има ли регламент и какъв е той и т.н. Извинявам се за невежеството си, но така сме карачите на ФИАТ Пунто... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Предвид злоупотребата на някои колеги които просто искат да саботират анкетата за валидни мнения ДРУГИ ще се взимат само на тези колеги които се обосноват като причина и посочат алтернативен вариянт за среща точно тамПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Kuku написа:За да привлечете повече колеги с Пунто, трябва да отговорите на изискванията на повече хора Аз гласувах за хижа/вила до Сопот, но ако в крайна сметка срещата се провежда на палатки, аз ще си търся сам място за спане и ще се постарая да присъствам на срещатаПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Здравейте колеги! Аз съм нов в тоя форум, получих покана за сбирката на пунтаците в другия форум на фиат, за Сопот идеята е много добра, аз гласувам с всичко което мога да вдигам моето гадже е родом от Сопот и тя ми каза, че в началото на Сопот има МОТЕЛ и ХОТЕЛ на центъра. Освен това има доста къщи развиващи нещо като туризъм и също може да спи там. Не се тревожете нали има коли, ако поне веднъж не си спал в колата си за какво ти е? Ще се радваме да можем да дойдем, стига да не сме възпрепярсвани и да сме на работа, че аз в тоя тъп DREAMS дето работя в Пловдив....както и да е, ще следя темата. Всичко хубаво.Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
Dreams до макдоналдс, ако дойдете търсете Митака(кмета) хаххаха , а за безплатното ядене не мога да помогна но мога да направя мелбите двойни , а отностно спането в Сопот , тоя мотел в началото до Лукойл спането е 12лв. танкана, в хотела на цетара 25лв айде колеги и дано да се видим на срещата :DМъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
krasio_79bs написа:Колеги не го ли измислихте вече това място за среща?
Коментар
-
RoadBoy написа:o, вчера сутринта при минус 23 запали от първия път :D супер щастлив.Гледам анкетата - раздел "друго място" трупа активи. По този повод бих предложил района Търново - Габрово. Географския център.Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар