Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ок колеги значи живот и здраве ще се видим

Коментар

Радвам се че има навитаци разнасяйте мълвата из приятели със пунтота А за мястото нарочно сме го напрвили да е в центъра на България да може да е г/д еднакво за всички
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
        Радвам се че има навитаци разнасяйте мълвата из приятели със пунтота А за мястото нарочно сме го напрвили да е в центъра на България да може да е г/д еднакво за всички
        Не че нещо ама я виж на какво разстояние е София и Пловдив от Сопот и на какво разстояние сме ние

Коментар

Staik как върви с Флаиерите пускаи ги тук за да ги разпраняваме Искам лудницата да е пълна ! колкото може повече хора да има
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

m3xo написа:
            staik написа:
            Не че нещо ама я виж на какво разстояние е София и Пловдив от Сопот и на какво разстояние сме ние
            Знаеш, че винаги ще има недоволни Прав си на теб ти идва повече пътя, но ако има човек желание едва ли ще го спре това И го казваме виж от колко по рано ... просто каквото и да правим все ще има някой да каже нещо в тоя стил .Давам пример за ИТАЛФЕСТА, който беше на летище Междене .... имахме мерак отидохме въпреки многото километри. А относно организацията, която сме се заели 2-3 човека пак не мрънкаме , защото го правим със желание ! :DПС: за флайерите чакам със сигурност да разберем как седят нещата с предложенията и ги пускам по градове и потребители :D
            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Е и мен няма да ми е близо до сопот ама кадето кажете само да е готова колата до тогава и съм там :P

Коментар

m3xo написа:
                staik написа:
                Живот и здраве ще искаме следващата среща да е на морето :D :D :DЗа флайерите може да ми пратиш малко да раздам из Разград!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

колеги, бройте и мен. с 2 ръце ЗА
                  Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Нещо като че ли немога да разбера за флеиарите Сичките ти ли ще ги правиш. няма ли да пуснеш 1 пик тук и всеки да си вади щото предполагам че супер много ще се набуташ с тези флеари
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

е те няма да са ламинирани или от гланцова хартия.просто малко реклама по паркингите в метро кауфланд била и големите магазини в пиковите часове
                      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Кефите ме,ей!!!И аз съм на линия!и верно дайте да ги видиме флаерите,по цял ден съм по улиците и има толкова коли на които може да се остави съобщение за срещата.
                        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Сега се замислиш нещо.............не пренебрегваме ли така другите модели от марката?В смисъл не трябва ли да се чустват и те поканени?????????Нали и те са колеги от форума!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

всички са поканени да дойдат разбира се.то ако става на въпрос момчетата от Сопот и Карлово повечето са с дрифтачки но обещаха да помогнат с организацията.Аз лично мисля да докарма поне още 2 коли които не са пунто но това не мисля че ще ни попречи да се повеселим

Коментар

Аз лично не съм съгласен.....ако нямаме притенции кой ще дойде , защо да се казва ПУНТО среща ?! Нито дрифтаджии нито мрифтаджии ....
                              Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

моето мнение е че пунтовците може да са наредени от едната страна на паркинга , а другите коли отстрани за да може да се запази идеята за пунто среща.мисля че това е компромисен вариант

Коментар

Working...
                                X