Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Szandor написа:
    Кво събитие на 22 август? Кажете на неразбралите :D
    Ето това колега : http://www.alfisti.bg/ 1st Italian Track Day
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Друже, виждам правила за участие в състезание и такива неща, къде точно е събитието?И да не съм оправил ламарините на фиата (криза бре!) ама върви дееба и фичовеца, така че може да се повозя
      Стояха зверчета
      Около плета
      В тях стреляха
      И те умираха

Коментар

Айде идвай да си затвърдиш името на много сериозен човек :D пък н ламарините мамка им ! :D Ето ти точно страницата : http://www.alfisti.bg/?lang=2&cat=79
        Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Калояново 22Мерси за инфото, а за ламарините... еми немам оправдание. Дет се вика "жена ми може да е грозна, ача мен си ми харесва+ :D Знаеш ли ква работа ми върши, оня ден ходих с баща ми да варим ракия (опааа), натоварих фиата с пращина и всичките му там щуротии, а на казана за ракията само москвичи и жигулита :D гледаха ме като ферари стар модел... айде, Стайки, нема да те задържам... ако се реша да пътувам, ще се видимЛека
          Стояха зверчета
          Около плета
          В тях стреляха
          И те умираха

Коментар

А случайно да се задава втора национална Пунто среща?Аз и предполагам един приятел сме там задължително.
            При пуснат ляв мигач от автобус на спирка, задействай спирачката и дай сигнал на водача.

Коментар

аз предлагам да е в софия и най добре да е в деня на Италфест 2009 ако има такъв изобщо.ще е много голяма атракция да си изтупаме 30 пунтари в колона.дори бравовците могат да ни завидят на организацията
              Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=19960 който иска да заповяда на 30.08.2009

Коментар

Колеги ще правим ли колона и да внасяме респект към кодела,предлагам да се чакаме някъде и да влизаме заедно на плаца и да паркираме един до друг.

Коментар

еми давайте да се разбраме ...ние сме там ;D
                    Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Грешка!
                      Fiat Punto S 1.1/55

Коментар

???
                        Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Очертва ли се скоро пунто среща?
                          Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
                          Alfa Romeo 146 1.9 JTD
                          Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
                          Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Пролетта Ако искате пак в Пловдив няма проблем ще я организирам със всичките екстри :D Пък и малко или много от миналата година имаме опит
                            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Напълно съм ЗА, но да не се заричам че последния път, излезна нещо в последния момент!
                              Drive or Die!

Коментар

е пак да е в Пловдив не мисля че е колегиално,може да го направим на някоя хижа за един уикенд

Коментар

Working...
                                X