Аз също съм за за още срещи през тази година. Просто цялата работа е до разгласата. Трябва повече да го разгласим да го рекламираме и така ще дойдат и повече хора. Срещата беше уникална искам пак.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
Ами тогава да помислим върху идеята с флаерите,по друг начин не виждам как ще се разгласява.Във Варна примерно на срещите идват предимно алфи,фиатите са едва 5-6-7 понякога и по-малко,а пунтото я има 1-2 я няма...Така че като гледам колко идват тука,ме навежда на мисълта,че за да ги изкараме от града ще трябва доста яка реклама и зарибявка
Коментар
-
GbGz написа:А защо трябва да ги изкарваш от града.Неможе ли ние да доидем във Варна Ще е забавно на плажа като се саберем 30 40 човека
Коментар
-
нищо лично колега но не всички имат възможност да дадат толкова пари за бензин.най добре е да е в централната част на БГ за да им е еднакво на всички и да няма сърдити.ако е в варна срещата я дойдат половината на това което бяхме ,я не.мисля че разсъждавам правилноПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:нищо лично колега но не всички имат възможност да дадат толкова пари за бензин.най добре е да е в централната част на БГ за да им е еднакво на всички и да няма сърдити.ако е в варна срещата я дойдат половината на това което бяхме ,я не.мисля че разсъждавам правилно
Коментар
-
С риск да бъда захапан,искам да кажа,че има още няколко форума за италиански машини.И ако наистина претендираме за Национална Пунто Среща,то нека да я направиме наистина такава.Та освен флаерите,съобщения по другите форуми ще доведат до повече хора на срещата.А на който не му е приятно,по една или друга причина - просто няма да дойде!Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
kasparche написа:Е много яка срещичка сте си спретнали. БРАВО. Аз имам един страничен въпрос, видях на 1-2 снимки едни колеги с много яки тениски отностно любовта си към Пунто. И да попитам как може и други да се сдобият с такива?Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар