Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз също съм за за още срещи през тази година. Просто цялата работа е до разгласата. Трябва повече да го разгласим да го рекламираме и така ще дойдат и повече хора. Срещата беше уникална искам пак.
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

Ами тогава да помислим върху идеята с флаерите,по друг начин не виждам как ще се разгласява.Във Варна примерно на срещите идват предимно алфи,фиатите са едва 5-6-7 понякога и по-малко,а пунтото я има 1-2 я няма...Така че като гледам колко идват тука,ме навежда на мисълта,че за да ги изкараме от града ще трябва доста яка реклама и зарибявка

Коментар

А защо трябва да ги изкарваш от града.Неможе ли ние да доидем във Варна Ще е забавно на плажа като се саберем 30 40 човека
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
          А защо трябва да ги изкарваш от града.Неможе ли ние да доидем във Варна Ще е забавно на плажа като се саберем 30 40 човека
          За мен това е най-добрият вариант,стига да се съгласят другите,щото мене не ми пука да бия 400км,ако сте съгласни добре дошли,тъкмо този път аз ще ви посрещна

Коментар

аз също бих дошал но не мисля че всички ще искат. все пак гледаме на всички да им е удобно аз лично гласувах не за пловдив макар че сам от пловдив ами гасувах за хисар щото ми се разкарваше с количката, а така като беше в плд нормална разходка до гребната :D
            www.puntopower.com
            FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

нищо лично колега но не всички имат възможност да дадат толкова пари за бензин.най добре е да е в централната част на БГ за да им е еднакво на всички и да няма сърдити.ако е в варна срещата я дойдат половината на това което бяхме ,я не.мисля че разсъждавам правилно
              Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                нищо лично колега но не всички имат възможност да дадат толкова пари за бензин.най добре е да е в централната част на БГ за да им е еднакво на всички и да няма сърдити.ако е в варна срещата я дойдат половината на това което бяхме ,я не.мисля че разсъждавам правилно
                Ако става въпрос за мен,не аз съм писал срещата да е във Варна,прочети горните постове,писах само че сте ми добре дошли ако е тук,а не че аз давам идеи къде да е.На мен ми е все тая къде ще е,важното е на по-голямата част да им е удобно,пък другите единици ще се натъкмим някакси,както виждаш и до Пловдив дойдох,и в София да беше пак щях да присъствам

Коментар

да забележката ти е правилна .нека бъдем разумни като организатори на такава среща,за да пожънем по голям успех трябва да мислим рационално

Коментар

С риск да бъда захапан,искам да кажа,че има още няколко форума за италиански машини.И ако наистина претендираме за Национална Пунто Среща,то нека да я направиме наистина такава.Та освен флаерите,съобщения по другите форуми ще доведат до повече хора на срещата.А на който не му е приятно,по една или друга причина - просто няма да дойде!
                    Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Е много яка срещичка сте си спретнали. БРАВО. Аз имам един страничен въпрос, видях на 1-2 снимки едни колеги с много яки тениски отностно любовта си към Пунто. И да попитам как може и други да се сдобият с такива?

Коментар

kasparche написа:
                        Е много яка срещичка сте си спретнали. БРАВО. Аз имам един страничен въпрос, видях на 1-2 снимки едни колеги с много яки тениски отностно любовта си към Пунто. И да попитам как може и други да се сдобият с такива?
                        Качил съм файлчето тук във форума - сега ще го сложа на първа страница Ако пък не можеш да си я направиш сам ( в някоя фирма за щампи) Пиши ми лично съобщение и ще се разберем за размер и т.н и ще ти я пратя или ще си я вземеш на срещата в неделя ПС: Ето файла за тениските http://www.megaupload.com/?d=2DOR41MQ
                        Grande Punto 1.3 75 hp
                        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Живот и здраве, другия път може от северната страна на Щура планина да се съберем, някъде в района на Велико Търново - Плевен - Ловеч - Троян.
                          Стояха зверчета
                          Около плета
                          В тях стреляха
                          И те умираха

Коментар

Szandor написа:
                            Живот и здраве, другия път може от северната страна на Щура планина да се съберем, някъде в района на Велико Търново - Плевен - Ловеч - Троян.
                            И аз този район имах в предвит,той си е баш централен и ни е на по 200км на всички +-20тина км :D

Коментар

Там сме
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

колеги трябва да измислим как да задържим темата актуална и интересна за всички за да не затихне постепенно назад в хронологията на форума.очакваме предложения

Коментар

Working...
                                X