Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fanatiliano написа:
    Ето ги и така чаканите снимки от Фотографката :D Уникална среща си направихме. Незабравимо изживяване, надявам се да стане традиция и догодина пак. Стайк и аз от сега се заемаме пак с организацията.Приятно гледане и дано ви харесат.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=392393
    Тъкмо се чудех как да ги кача всичките. И само да попитам защо сте махнали снимките на "кученцето" ми
    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Браво на фотографката :D Тия дни като я видя ще я черпя и от ваше име :D
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Ето още снимки колеги http://www.snimka.bg/album.php?album_id=392567
          Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

ооо Браво Колеги Даже не сте ме изчакали да сляза от колата
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ти кученцето остави на нас :D
              www.puntopower.com
              FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

staik написа:
                Ето още снимки колеги http://www.snimka.bg/album.php?album_id=392567
                Много са яки снимките.Гледам,че някой ми е харесал джантите,и на тях някой да им направи най-накрая хубава снимчица. :D

Коментар

GbGz написа:
                  ооо Браво Колеги Даже не сте ме изчакали да сляза от колата
                  Ми виж ме мен :D Аз май съм първия :D
                  Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Хиляди благодарности на фоторепортерката за труда! Страшни снимки!
                    Стояха зверчета
                    Около плета
                    В тях стреляха
                    И те умираха

Коментар

хубаво събиране,хубави коли,хубави хора .ама остана в миналото вече.колеги дайте да мислим за бъдещи срещи и да палим страстите на всички пунто маняци из БГ.може би трябва по масирана реклама на събирането
                      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Да се надяваме,че догодина ще се оправи малко положението,иначе Пунтота много,но малко хора имат да дадат толкова пари за бензин за нещо подобно.Иначе четох преди малко на един колега темата,че възнамерява да набира за форума потребители посредством реклама чрез нещо като флаери,така че за догодина може да си напечатаме флаери за срещата и да лепим къде видим Пунто.И остава да се надяваме я заплатите да се вдигнат,я бензина да падне

Коментар

как догодина бре,то края на годината поне още 2 срещи тряа си напраиме :D

Коментар

stefcho_sm написа:
                            И аз съм за ! Айде да не са 2 ама поне още една към септеври - ноември :D Кво ни пречи да обиколим цяла България
                            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

А само да попитам някой друг няма ли още снимки :D Ако има да ги дава или , ако може да ги качва някъде
                              Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

staik написа:
                                stefcho_sm написа:
                                И аз съм за ! Айде да не са 2 ама поне още една към септеври - ноември :D Кво ни пречи да обиколим цяла България
                                Според мен дори не е въпрос на пари за бензин, просто много хора не биха си мръднали задника за едно такова фенско мероприятие. Някой от админите попита за снимки, ако се качат на сайта, много форумни пунтари ще се навият за второ подобно мероприятие
                                Стояха зверчета
                                Около плета
                                В тях стреляха
                                И те умираха

Коментар

Working...
                                X