Браво колеги! Страхотно се е получило!Иначе и аз бях в Пловдив, но по работа и се освободих чак към 16.00ч. - предположих, че сте се разотишли вече.
Ааа,другия път на първа линия,тъкмо си виках,че ще видя и жълтото HGT и оп - греда...
Дригия път ще дойда обезателно... Клипчетата са много готини. Особено ми хареса, там където идват трите Браво-та, как снимащия казва "Свободноо" Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Аа предлагам да се представите виртуално, кой - кой е, не като коли (там от общата Ви снимка)
Малко извън темата,понеже за пръв път изкарвам колата на дълъг път Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 възможно ли е да ми даде под 6/100 разход?!?Смятах,смятах все там излиза!!!
И аз паднах под 6 на сто, верно, че съм с най-малкото двигателче, ама по едно време си натиснах до 140 км... много увлича тая "Тракия" еей, "Хемус"-а е къде по-бавна. За дърта кола на близо 13 години съм доволен, въпреки, че през целото време ме беше срам заради ламарините. За другата среща ще гледам да ги оправя!
Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
И аз паднах под 6 на сто, верно, че съм с най-малкото двигателче, ама по едно време си натиснах до 140 км... много увлича тая "Тракия" еей, "Хемус"-а е къде по-бавна. За дърта кола на близо 13 години съм доволен, въпреки, че през целото време ме беше срам заради ламарините. За другата среща ще гледам да ги оправя!
Aаа на другата пунто среща се разбрахме с теб :D ще са променени пунтаците ни :D Всички мои познати, които са минали покрай гребната вчера викат " абе много фиати - много пунтота имаше " :D и чак ми става кеф Също много добро впечаление ми направихте ВСИЧКИ , че никой не чух даже да мрънка за нещо, че не му харвсва. Браво колеги ! Който иска като моята тениска " I love my punto " , ще кача файла и ще можете да си ги направите в някое студио . А който не може да намери такова студио да каже ще изкарам и ще пращаме Ето и файла за тениската : http://www.megaupload.com/?d=2DOR41MQ ако има проблем казвайте пращам и по скайп и пощи :D
Коментар