Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

beast31 написа:
    SokOtPraskova написа:
    Браво колеги! Страхотно се е получило!Иначе и аз бях в Пловдив, но по работа и се освободих чак към 16.00ч. - предположих, че сте се разотишли вече.
    Ааа,другия път на първа линия,тъкмо си виках,че ще видя и жълтото HGT и оп - греда...
    Дригия път ще дойда обезателно... Клипчетата са много готини. Особено ми хареса, там където идват трите Браво-та, как снимащия казва "Свободноо" Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Аа предлагам да се представите виртуално, кой - кой е, не като коли (там от общата Ви снимка)
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Колеги, изпратете ми снимките и ще ги кача в галерията на форума.

Коментар

Чакаме фотографката да ги даде
        >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Днес трябва да се пребере фото гърл :D Явно не само аз я чакам много :D Иначе как сте как пътувахте на връщане ?
          Grande Punto 1.3 75 hp
          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

ами аз лично пътувах все едно с каруца :D :D :D след разклона за Пазарджик по магистралата като почнаха едни дунавски вълни ,едни дупки мани мани
            Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Ние с GbGz точно като излязохме от Пловдив и няквa кола са изравни с нас и онез викат да спре да огледат фиата
              Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Малко извън темата,понеже за пръв път изкарвам колата на дълъг път Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 възможно ли е да ми даде под 6/100 разход?!?Смятах,смятах все там излиза!!!
                Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

колега за 1.2 мотора е нормално да даде толкова.на мен старото пунто със същата скорост ми даваше 5,6 5,7 на 100.евала аз отидох до 9/100

Коментар

едно голямо БРАВО от мене че се надахахте и се събрахте,дано със всяка такава срещя броят ви да се увеличава и увеличава
                    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

sonicempire написа:
                      колега за 1.2 мотора е нормално да даде толкова.на мен старото пунто със същата скорост ми даваше 5,6 5,7 на 100.евала аз отидох до 9/100
                      аз съм страшно изумен от моита кола 1.8 мотор ми даде 5,5 изумен съм от сякадеиначе проблеми по пътя нямахме
                      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                        sonicempire написа:
                        аз съм страшно изумен от моита кола 1.8 мотор ми даде 5,5 изумен съм от сякадеиначе проблеми по пътя нямахме
                        еми колега то голям двигател нищо не го тормози и затова е икономичен извънградско ,ама в града си е... нали знаеш какво :D

Коментар

И аз паднах под 6 на сто, верно, че съм с най-малкото двигателче, ама по едно време си натиснах до 140 км... много увлича тая "Тракия" еей, "Хемус"-а е къде по-бавна. За дърта кола на близо 13 години съм доволен, въпреки, че през целото време ме беше срам заради ламарините. За другата среща ще гледам да ги оправя!
                          Стояха зверчета
                          Около плета
                          В тях стреляха
                          И те умираха

Коментар

Szandor написа:
                            И аз паднах под 6 на сто, верно, че съм с най-малкото двигателче, ама по едно време си натиснах до 140 км... много увлича тая "Тракия" еей, "Хемус"-а е къде по-бавна. За дърта кола на близо 13 години съм доволен, въпреки, че през целото време ме беше срам заради ламарините. За другата среща ще гледам да ги оправя!
                            Aаа на другата пунто среща се разбрахме с теб :D ще са променени пунтаците ни :D Всички мои познати, които са минали покрай гребната вчера викат " абе много фиати - много пунтота имаше " :D и чак ми става кеф Също много добро впечаление ми направихте ВСИЧКИ , че никой не чух даже да мрънка за нещо, че не му харвсва. Браво колеги ! Който иска като моята тениска " I love my punto " , ще кача файла и ще можете да си ги направите в някое студио . А който не може да намери такова студио да каже ще изкарам и ще пращаме Ето и файла за тениската : http://www.megaupload.com/?d=2DOR41MQ ако има проблем казвайте пращам и по скайп и пощи :D
                            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

staik Ама кво щеше да стане на оня светофар дето него видях :D

Коментар

stefcho_sm написа:
                                staik Ама кво щеше да стане на оня светофар дето него видях :D
                                хахах щеше да ме преместиш 10-тина метра по-напред :D
                                Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Working...
                                X