m3xo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
Колеги след дълго търсене за информация,чак сега,както винаги в последния момент намирам инфо за нещо което ми трябва а именно таз годишния тунинг фест.Тази година ще е в Плевен тази седмица на 13-14 юни.Знам че е в последният момент,но приканвам колегите,и най-вече GbGz i Stef4o_sm да открием официално Пунто Клубът и да го представим на феста :D :D
Коментар
-
m3xo написа:Колеги след дълго търсене за информация,чак сега,както винаги в последния момент намирам инфо за нещо което ми трябва а именно таз годишния тунинг фест.Тази година ще е в Плевен тази седмица на 13-14 юни.Знам че е в последният момент,но приканвам колегите,и най-вече GbGz i Stef4o_sm да открием официално Пунто Клубът и да го представим на феста :D :D
Коментар
-
Аз се чудих доста,но или трябва да отида на феста или на срещата,именно защото съм безработен Пък и за феста смятам догодина да стегна бараката,да и направя салончета малко по-шукаритетно,нещо кожа или алкантара,за каквото стигнат парите,че тогава вече да се запиша и да се представя подобаващо на феста
Коментар
-
m3xo написа:Аз се чудих доста,но или трябва да отида на феста или на срещата,именно защото съм безработен Пък и за феста смятам догодина да стегна бараката,да и направя салончета малко по-шукаритетно,нещо кожа или алкантара,за каквото стигнат парите,че тогава вече да се запиша и да се представя подобаващо на феста
Коментар
-
Колега що ли некви странни мисли ми се въртят в глават,че ако го метнеш петното с белина ще стане,тамън ти е бяла кожата няма да стане бяло петно(но хабер си нямам нито от пране нито от петна нито от платове,така че просто изразяам тъпа идея).За феста със сигурност няма да ходя,ще го оставя за догодина,тъкмо да си направя колата както искам и да мирясам,пък иначе тази седмица ще ида на ралито,сега се води Рали Стари Столици и целия етап е около 250км.Пък и аз съм доста запален и гледам да не изтървам,ощо взето където има рали аз съм там :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар