Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

m3xo написа:
    Ако има колеги също така от-Шумен,В.Търново,Бургас,Сливен,Стара и Нова загора,Карнобат,Айтос,Сл.Бряг или въобще някое селище което ми е на път от Варна,да казват и по пътя да се срещаме,че да влезнем заедно в колона в Пловдив
    колега ако минаваш покраи Сл.Бряг кажи каде ше ти е удоно да чакам и наи-вече в колко часа

Коментар

Ми айде и аз ще се присъединя с Жълтура.
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Не е проблем и аз да дойда...
        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

МЕТРО-то на Цариградско шосе ми се струва супер, ако не излезе нещо спешно съм там живот и здраве!
          FIAT Punto GT'96 131hp
          FIAT Punto TD 60 '98
          Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

Коментар

Ей браво, ще има и една представителка на нежния пол. :D

Коментар

Аз предлагам някои пич от Пловдив да си остави номера на ГСМза неориентираните като мен И като се стига там някаде из града да се звани и да се обеснява пътя или примерно да спра на някои бензиностанция и да доиде да вземе
              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Колеги след дълго търсене за информация,чак сега,както винаги в последния момент намирам инфо за нещо което ми трябва а именно таз годишния тунинг фест.Тази година ще е в Плевен тази седмица на 13-14 юни.Знам че е в последният момент,но приканвам колегите,и най-вече GbGz i Stef4o_sm да открием официално Пунто Клубът и да го представим на феста :D :D

Коментар

Я дай малко повече инфо за феста че за в момента съм безработен и може да се врътна

Коментар

m3xo написа:
                    Колеги след дълго търсене за информация,чак сега,както винаги в последния момент намирам инфо за нещо което ми трябва а именно таз годишния тунинг фест.Тази година ще е в Плевен тази седмица на 13-14 юни.Знам че е в последният момент,но приканвам колегите,и най-вече GbGz i Stef4o_sm да открием официално Пунто Клубът и да го представим на феста :D :D
                    Аз това го знам от доста време колега но няма да мога да отида чак до плевен....... но за пунто срещата бживот и здраве ще се сабереме

Коментар

Аз се чудих доста,но или трябва да отида на феста или на срещата,именно защото съм безработен Пък и за феста смятам догодина да стегна бараката,да и направя салончета малко по-шукаритетно,нещо кожа или алкантара,за каквото стигнат парите,че тогава вече да се запиша и да се представя подобаващо на феста

Коментар

m3xo написа:
                        Аз се чудих доста,но или трябва да отида на феста или на срещата,именно защото съм безработен Пък и за феста смятам догодина да стегна бараката,да и направя салончета малко по-шукаритетно,нещо кожа или алкантара,за каквото стигнат парите,че тогава вече да се запиша и да се представя подобаващо на феста
                        Ами така си е ела поне на сабирането да се запзнаеме а иначе някой ако може да помага,от една дреха падна боя по салона тоест по предната ми седалка на която стоях и ся не пада...някой знае ли с кво да го изчистя че иначе пак тряа предни седалки да прая ...

Коментар

начи на фест няма да одим ами само на сбирка

Коментар

Колега що ли некви странни мисли ми се въртят в глават,че ако го метнеш петното с белина ще стане,тамън ти е бяла кожата няма да стане бяло петно(но хабер си нямам нито от пране нито от петна нито от платове,така че просто изразяам тъпа идея).За феста със сигурност няма да ходя,ще го оставя за догодина,тъкмо да си направя колата както искам и да мирясам,пък иначе тази седмица ще ида на ралито,сега се води Рали Стари Столици и целия етап е около 250км.Пък и аз съм доста запален и гледам да не изтървам,ощо взето където има рали аз съм там :D

Коментар

Ако имате някакви познати с пунтаци разгласяйте да се съберем повечко. ПС: Кои от вас смятат да оставят за 1 ден и дали изобщо има такива колеги
                              Grande Punto 1.3 75 hp
                              Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Аз ако успея да навия приятелите които ще са с мен,ще сме на палатки някъде в покрайнините на града или в някоя тучна горичка

Коментар

Working...
                                X