Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пуснете 1 карта на града с входовете и МЕТРОТОщото тоз град е много шашав и няма да мога да се оправя сам
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ето това е картата от магистрала "Тракия" , ако нещо не е ясно кажете ще обяснявам и ще търся други карти ПС: Където е номер 1 (в червено) там е сегашното "Метро" , но на тази карта не съществува още Хайде пунто клуб!
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Редактирал съм 1-я си пост на темата - преглеждайте го понякога :D
        Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Имам питане към колегите от София - Искате ли да си направим сборен пункт на паркинга на МЕТРО на Цариградско шосе и от там да се изнесем групово към Пловдив?Примерно към 9.30ч ?
          Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
            Имам питане към колегите от София - Искате ли да си направим сборен пункт на паркинга на МЕТРО на Цариградско шосе и от там да се изнесем групово към Пловдив?Примерно към 9.30ч ?
            И аз го мислех къде точно да се чакаме ако сте решили МЕТРО значи там. А 9 и 30 не е ли малко рано?
            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Мисълта ми беше ориентировъчно време,да си дадеме време да се съберем,а и предложих МЕТРО защото е попътно и предполагам повечето го знаем къде е.Нека и другите от София да кажат
              Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Добре значи всичко е оговорено така ли ? в 11ч на метро ама става вапрос за метро което е до технополис нали така И от там квото стане.

Коментар

И аз евентуално ще дойда.Ще видя и аверите от Разград :D Благодаря за поканата на колегата М3ХО

Коментар

Няма проблем,а и предполагам,че всички колега искат на живо да видят "звяра" ти Колеги вие се уговорихте на Метро на входа от Тракия да се чакате нали?Ами аз от Варна ще идвам през новата магистрала,и мене трябва някой да ме посрещне от някъде(доста често съм в Пловдив,но ми е много объркан и не мога да се оправя,а и идвам предимно от Хасково,за това само от него вход знам какво да правя ),така че някой ако може да ми обясни накъде да бродя като пристигна

Коментар

zarcov написа:
                      beast31 написа:
                      И аз го мислех къде точно да се чакаме ако сте решили МЕТРО значи там. А 9 и 30 не е ли малко рано?
                      Не е рано, все пак работа се върши рано и на път се тръгва рано. Даже е малко късно. Аз предлагам 9,30 да тръгнем от София, все пак път е, предполага се, че ще сме колона и няма да се движим много бързо, а освен това със сигурност ще има закъснели - докато тръгнем станало 10-10 и нещо!Затова аз съм за 9,30!
                      Стояха зверчета
                      Около плета
                      В тях стреляха
                      И те умираха

Коментар

Аз на картата която съм дал е новото метро на околовръстното. Което се идва от магистрала "тракия"ПС: Ако искате разберете се вие по между ви и аз ще организирам хора да ви вземат или аз ще дойда
                        Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Момчета от София, И аз съм с Вас по пътя, но после имам работа и няма да мога да дойда ... но за да си направим сеира и да ви видя пунтиаците, мисля да доийда да пътувам с вас
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Szandor написа:
                            Не е рано, все пак работа се върши рано и на път се тръгва рано. Даже е малко късно. Аз предлагам 9,30 да тръгнем от София, все пак път е, предполага се, че ще сме колона и няма да се движим много бързо, а освен това със сигурност ще има закъснели - докато тръгнем станало 10-10 и нещо!Затова аз съм за 9,30!
                            Включвам се и аз в колоната...:P
                            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

и аз съм там..
                              1.1 55hp + стикер момо :D axxxaax

Коментар

Утре само да напомня на колегите от Пловдив - 17:00 ! На паркинга на 2000-то метра на гребната база
                                Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Working...
                                X